LUNCH MED MAMI PÅ ROSENGÅRDEN…

Posted on

Halloj!

Hur har ni det? Jag känner mig som en ny människa efter mitt naprapatbesök. Varför har jag dröjt så länge med att gå dit… att jag aldrig lär mig. Det är alltid lite obehagligt när de knäcker till nacken men känslan efteråt… wow! Jag hade låsningar på båda sidor av nacken och i bröstryggen så det var inte så konstigt att jag haft ont. Helt plötsligt kan jag vrida huvudet åt sidorna igen utan att hela kroppen följer med. Jag ska tillbaka på torsdag igen sen så bör jag vara på banan igen.

Men nu var det ju inte det vi skulle prata om. Jag skulle ju visa mer hur vi hade det igår; min fina mamma och jag när jag bjöd henne på en försenad mors-dagslunch.

Jag mötte upp mamma på Östercentrum och sen försökte vi ta oss ner till Stora Torget på ett Covidsäkert sätt vilket inte var så lätt. Människorna på stan har visst helt glömt bort att det pågår en pandemi. De gick tätt intill oss utan att blinka. Och om man stannade upp för att släppa förbi någon så var det någon annan som trängde sig emellan för att de inte fattade att vi gjorde utrymme för varandra. Märkliga människor… Målet för dagen var Rosengården där de serverar Visbys bästa Wallenbergare.

Vi startade upp lunchen med ett glas bubbel.

Vi var lite oroliga för restaurangen har bytt ägare och då vet man ju inte hur det blir men vi blev inte besvikna. Servicen var ok men det var proppfullt på restaurangen så jag förstår att de hade fullt upp. Men jag tycker alltid att det drar ner betyget när personalen inte tittar upp när de rör sig i restaurangen för att kolla upp om gästerna vill något och man istället får sitta och söka blick själv och ibland även säga “ursäkta, kan vi…”. Miljön är väl inte den roligaste heller. Här skulle man behöva satsa lite men jag har full förståelse för att man inte har gjort det i år eftersom detta är en sommarrestaurang och det är en speciell tid. Nästa år kanske…

Hur som helst så hade vi en jättemysig stund mamma och jag och när vi var mätta och klara så mötte vi upp Per och Lilly som hade varit och lunchat på en annan restaurang inne i Visby.

Här hemma har vi tagit en rejäl sovmorgon efter att vi satt ute till sent i går. Lilly hade önskat sig Toftapasta till middag (receptet hittar du HÄR) och sen blev vi kvar ute på altanen hela kvällen och avrundade mot natten med att ligga på altanen och titta på stjärnorna. Så stjärnklart med massor av stjärnfall. Som vi önskade oss saker…

Idag ska vi köra ett yogapass och hänga här hemma på altanen eftersom det blåser för mycket för att det ska vara skönt på stranden. Mot kvällen ska jag cykla bort till Gnisvärd för att möta upp ett gäng härliga tjejer. Vi ska ta en fördrink på vägen, äta middag på Broman & Son och babbla ikapp sen senast.

Jösses vad dagarna bara susar iväg…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juli 29, 2020

  Vilken mysstund med din mamma och hoppas det blev en trevlig kväll med tjejerna.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 31, 2020

   Ja, det var fint att kunna ses och äta en god lunch ihop 🙂 Kram //Tina

Previous
MIDDAG MED FINA VÄNNER… OCH ETT RECEPT PÅ UNGNSBAKAD LAX…