Mina dagar

LYCKOSAM LÖRDAG…

Oj oj oj vad mycket vårfint det har kommit in i butikerna nu. Ibland är man inte ”in the mood” för att shoppa men det var då inga problem med mitt mood igår. Gladeligen provade jag allt möjligt i provrum så små så att man får gå in och backa ut och mungiporna åkte bara upp mer och mer för varje plagg jag provade. Det blev ett par kassar med lite blandat som fick följa med mig hem och Hunkydory måste slå rekord vad gäller fina grejer i vår. Det var så himla svårt att välja och helst skulle jag ha velat köpt allt!
 Branting hade också mycket fint och de brukar ha så himla bra rea. Jag gillar egentligen inte reor alls. Oftast är de plagg som reas ut i udda storlekar och de plagg som är kvar har uppenbart ingen velat ha. Så mycket rea brukar det heller inte vara, de brukar vara rätt blygsamma med 20-30% rabatt på ordinarie pris. Kryper det upp till 50-70% är det oftast bara skräp om man inte har tur och hänger på låset men då måste man ju trängas med massor av folk och det är det värsta jag vet så det går bort.
De här tunikorna var det 70% på så jag passade på att köpa några stycken i olika färger och olika material. Kan användas både på jobbet och till fest och är rätt klassiska så de kommer nog att hänga med ett tag.
I övrigt hade vi en härlig kväll med fina vänner hemma hos Eva och Johan. Så god mat, härliga samtal och många skratt. En mysig helg, vilket var välbehövligt efter en tuff vecka.
Nu skall vi njuta av den här söndagen. Det är förvisso kallt och blåser snålt men himlen är klarblå och solen skiner. Gillar!!!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *