Min man säger att han aldrig har träffat någon som tycker så mycket om mat som jag. Inte för att jag gillar att laga mat något speciellt; där är jag nog på samma nivå som de allra flesta men just att äta mat, det är min grej det! Jag kan lätt vara utan godis, chips, efterrätter mm men att hoppa över ett mål riktig mat, det är helt otänkbart. Redan på morgonen scannar jag av vilket lunchställe som har godast mat och dit styr jag kosan. Vardagsmaten på kvällarna och helgmaten är också min uppgift att styra upp. Jag finner verkligen en njutning i att få göra upp matlistor. I början var det mest ett nödvändigt ont för att få någon slags struktur vad gäller mathållningen i vår stora familj men numer ser jag verkligen fram emot att få göra en ny matlista för kommande barnvecka. Udda och det låter verkligen helt galet… jag vet…
Idag blev jag bjuden på lunch på Wallers av P. Wallers är också ett favoritställe här i Visby. Riktigt god mat både dag som kväll. På lunchen klassisk husmanskost på modernt vis. Vill man barhänga lite kvällstid så sladdar man gärna förbi här en sväng eller om man vill äta en riktigt god middag.
Kalvjärpar med gräddsås, gele´och kokt potatis. Hur gott är inte det?!
Här i köttkylen hänger stora köttstycken som väntar på att bli tillagade. Coolt!
Här är kvällens “middag” en klassisk charkbricka med blandade lufttorkade skinkor, korvar och ostar med en god flaska rött till.
En riktigt lyckosam matdag för min del :-).
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ENERGI…