Allmänt

MATMARKNADEN PÅ NORDERSTRAND…

Men hörreni vad är det för väder vi fått? Ena minuten är det klarblå himmel och sol och i nästa sekund blir himlen helt svart och regnet öser ner. Igår var jag inne i Visby och lunchade med en kompis och det började så skönt ute i solen men vi fick flytta in efter en kvart för då kom värsta skuren. Jag körde sen ut till Salthamn en sväng för att spana in om Rolf & Friends hade något fint och visst hade de det. Ska visa vid tillfälle. Därefter körde jag in till Visby igen för att fixa naglar och fötter och under tiden jag var där så brakade det loss ordentligt med hagel och allt.

Precis likadant var det idag och därför passade vi på att röja och rensa här hemma. Vi började med ”Annexet” och vi fick i hop en full bil med grejer som skulle till återvinningen. Det är inte klokt vad vi har samlat på oss mycket skit de senaste åren. Det har liksom bara fyllts på.

När vi gjort våra ärenden så tog vi oss ner till Norderstrand strax norr om Visby till en matmarknad där det finns åtta olika foodtrucks där familjer från tio olika länder serverar mat från världens alla hörn. Otroligt prisvärt och man kan också beställa bord och stolar ner på stranden om man vill sitta där nere och äta från trucksen. Kul koncept! Mer information finns längre ner i inlägget.

Det enda jag saknade på området var fler sittplatser. Men det kanske kommer.

Idag fegade jag ur och tog en grekisk Halloumisallad. Nästa gång, för det kommer absolut att bli en nästa gång, så ska jag testa dumplings från Ukraina.

I morgon ska vi fortsätta med vårt röj och rens är tanken och mot kvällen är vi bortbjudna till fina vänner på middag. Semesterdagarna bara springer iväg och jag tycker att det går alldeles för fort nu!

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *