Mode

VAD JAG PYSSLAT MED DE SENASTE DAGARNA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos.

Ja nu blev det sådär full rulle igen. Älskar det… lika mycket som jag älskar när det är lugnt. Ni som följer mig på Instagram (tiname_insta) har kanske sett på stories vad jag pysslat med de senaste dagarna.

I onsdags drog jag på mig mina oranga byxor (kommer från Zara), liknande finns HÄR och sen cyklade vi bort till fina Toftavänner M&M som samlat ihop ett härligt gäng för fem-kamp och efterföljande middag. Ni som känner mig vet att jag är ingen fem-kampstjej. Mina sämsta sidor kan komma fram då men jag tror att jag klarade mig hyfsat haha…

Kvällens värdpar!

Fördrink på deras stora snygga altan.

Glada femkampare!

En god middag trollades fram!

Bröd från Strandbageriet.

Det vilade inga ledsamheter över den här kvällen kan jag säga. Glada härliga människor som man aldrig har tråkigt med.

Det gjorde det inte igår kväll heller då jag fick umgås med två sköningar som är vackra inifrån och ut. Vi jobbade tillsammans på PayEx för många år sedan och ibland fastnar vissa personer lite extra hos en. De här två har verkligen en särskild plats i mitt hjärta. Två modiga, starka och driftiga kvinnor som har vågat kasta sig ut i det de tror på. Annika utbildade sig till guldsmed och har idag en egen smedja och butik i S:t Hanskvarteren i Visby. Angelica har utbildat sig till stresscoach och hon jobbar nu med sin firma på 100% i Väskinde strax norr kom Visby. En gång i tiden var det jag som coachade dom när de jobbade som ledare på PayEx. Nu är det tvärtom. Är så imponerad och stolt över dom (bild lånad av Annika).

Vi startade upp hemma hos oss med lite bubbel…

… innan vi gick ner till Tofta Beach House.

Deras drinkar är magiska. Jag är inte så mycket för drinkar men här vill jag alltid ta en i alla fall. Violkross på glaset… så classy!

Den här Caesarsalladen skojar man inte bort.

Och tryffeln… gudars så god!

Så klart stängde vi stället för vi hade så mycket att prata om. Två roliga kvällar på raken blev det!

I morse var Per uppe med tuppen och jag vaknade till när han vid 07-tiden gav sig av för att spela padel. Jag somnade om fortare än kvickt och vaknade inte förrän han kom hem igen. Idag har vi bara tagit det lugnt. Det blev bara en snabb sväng in till Visby för att handla upp oss lite vad gäller mat och dryck och sen har vi bara hängt här hemma på altanen.

På vägen in till Visby åkte vi förbi Strandstugan där min mamma, Linda och barnen var och jag fick så många kramar av vår älskade lillpojke. Jag älskar att han fortfarande kommer springandes och hoppar upp i min famn när vi ses. Han fyller hela sju år om några dagar så jag njuter för fullt så länge det varar (bild lånad av mamma). Min frottéklänning är av märket Aveny och är inköpt på Rolf & Friends i Salthamn norr om Visby. En liknande finns HÄR.

Nu väntar en lugn helg. I morgon planerar vi för att vara på stranden hela dagen. Det ska bli soligt, varmt och inte så galet mycket vind som det varit de senaste dagarna. Söndag är ett oskrivet kort men på måndag varvar vi upp igen. Då ska vi på konsert i Ljugarn. Thomas Stenström ”In Da House”!

Ha en fortsatt fin fredagskväll så hörs vi!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *