Mina dagar

MED FLYG MOT NYA ÄVENTYR…

Plötsligt händer det; att det dyker upp en jobbchans som man bara inte kan tacka nej till. Jag har inte haft några tankar på att byta jobb. Jag trivs bra på Karolinska där jag är nu men rollen som HR Business Partner på Swedavia på Arlanda flygplats dök helt plötsligt upp och för mig som alltid drömt om att få jobba på en flygplats är det ju ett erbjudande som jag bara inte kan tacka nej till. Att jag även kommer att få jobba mot Visby flygplats är ju såklart en bonus!
Det kommer att kännas att lämna mina fina kollegor och de chefer jag jobbar med idag men mitt beslut känns rätt och en liten bit in på nyåret så flyger jag iväg mot nya äventyr.
Och nu är det dags att piffa till mig lite. Ska snart flyga iväg till MOS för att handla lite julkappar och lite annat smått och gott som jag spanat in.
Ha en fin söndag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *