ADVENTSPIFFAT I VARDAGSRUMMET…

Så här ser det ut i vårt vardagsrum just nu. Inte så jättemycket adventspynt men lite lagom sådär så att det ändå känns lite stämningsfullt när man kommer in. Och ni ser vad som hänger i taket? Är så nöjd med att vi slog till och köpte den maffiga lampan som passar så bra in här hemma hos oss. Vi köpte den av Ingela och Lasse på KUSTNÄRA i Visby och dagen efter vi slog till dök Lasse upp här hemma och hjälpte oss att få upp den. Det kallar jag service!!!
De små ljusstakarna från Illums Bolighus som vi köpte när vi var i Köpenhamn är ju bara så söta och där bakom skymtar stjärnan i näver. En ljusslinga i fönstret och amaryllis i snitt och ja sen får det räcka med adventspiff av vardagsrummet för i år.
Idag vaknade jag upp med ögon som totalt hade svullnat igen. Det tog ett tag innan jag fattade varför jag inte kunde se. Så konstigt. Nu har jag iof en förkylning i kroppen och bihålorna spökar så det hänger väl ihop med det. Det tog några timmar för svullnaden att lägga sig men jag har ff lite ont i vänster öga. Hoppas att lite häng med Vendela och Joakim i kväll kan bota min förkylning så att jag får tillbaka min energi igen.
Om några timmar kommer dom!!!
Ha en fin fredagskväll!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
EN ÄNGEL FRÅN MAMMA…