MIDSOMMAR 2020 FORTS…

Posted on

Hej allesammans!

Nu är vi hemma igen efter en mysig eftermiddag med fina vänner. Vi ska kika lite på resten av midsommarafton tänkte jag.

Till lunch samlades vi alla hemma hos min ex-man Micke och hans Pernilla i Gnisvärd. Philippa jobbade och tjänade storkovan och Lilly firade med sin mamma i år, men resten av gänget var på plats.

Vi startade upp med ostron och jag börjar sakta men säkert att lära mig att uppskatta det. Man ska ju helst inte titta på hur det ser ut men med tillbehör så känns det ju riktigt lyxigt.

Sen högg vi in på all god mat!

Jag tror att den där gröna sillen var någon slags ramslökssill. Så gott!

Och de här små då… de var överallt och ingenstans och hade det hur mysigt som helst. Kolla där bakom… barnens farfar har fixat väldens finaste kiosk till barnen. Loa och Majkens kiosk; med kassaapparat och allt.

Nummer två och tre i barnaskaran… Vendela och Johannes.

Efter lunchen cyklade vi ner till vårt lilla strandhus och mötte upp alla nära och kära för att äta jordgubbstårta och dricka bubbel. Vi brukar ju annars mellanlanda vid det traditionella midsommarfirandet vid fiskeläget men det var ju inställt år så vi cyklade till stugan direkt.

Mina föräldrar satt lite på behörigt avstånd från oss andra.

Bus med “gammelmoster Tessy”

Vilken magisk eftermiddag vi fick! Den här miljön är oslagbar…

Och min mamma… hon njöt av att få träffa alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Det är ingen lek att vara äldre och i riskgrupp och hålla sig på avstånd från sina nära och kära under lång tid men det här blev ju en fin midsommar ändå. Det här kommer vi att leva länge på. Och handskar på börjar bli helt normalt i dessa tider. Inga konstigheter…

Till slut rundade vi av och cyklade tillbaka för en härlig grillkväll. Alltså… jag nyper mig i armen. Vilken midsommarafton…

Nu är det dags att ta tag i kvällens middag. Ha en fin midsommardagskväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Mamma C
  juni 21, 2020

  Så fin och härlig midsommarafton ni haft.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 21, 2020

   Ja, det har verkligen varit en jättefin helg :-). Hoppas att ni också har haft en fin helg! Kram //Tina

 • E
  juni 21, 2020

  Vad bra att ni visar föredöme med ert avstånd mellan er. Inte alla som förstått att det gäller även utomhus. När man som jag springer vårdklädd med visir hela dagarna blir man glad för det.

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Ja men tack! Vi försöker att vara rädda om våra äldre och hitta former för att de ska kunna vara med oss alla. Vi håller tummarna för att det ska bli fint väder i sommar så att vi kan få umgås med avstånd utomhus. Det betyder så mycket för dem som är så sociala att de kan få vara med även om det blir på ett annorlunda sätt i år. Och. ni som sliter inom vården. All respekt till er! Hoppas att det kan bli ändring vad gäller era villkor efter det här. Ni bär ju upp allting på ett sätt som inte många förstår. Ni är värda så mycket mer!!! Stor varm kram //Tina

 • ulrica
  juni 22, 2020

  Så underbart att fira där tillsammans med nära och kära. Det lyser verkligen igenom vilken fin midsommarafton du haft!
  Kram

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Ja, det var en fin dag. En sån där man lever länge på <3 Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  juni 27, 2020

  Det kan inte bli så mycket mera midsommar än så där. Ni ser ut att ha haft det toppen!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   juni 28, 2020

   Ja verkligen… Midsomrarna på Gotland är oslagbara. På samma plats som jag har firat sen jag var liten. Jag är så glad över att mina barn också vill fira i Gnisvärd som vi också alltid gjorde när de var små. Kram //Tina

Previous
MIDSOMMAR 2020…