DAGSFEST MED FINA VÄNNER…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Other Stories.

Heey!

Igår mötte vi upp fina gotlandsvänner på Toftagården som ligger ett stenkast bort från där vi bor. Vi åt god mat, skålade i rosé hela eftermiddagen lång och hade en härlig dagsfest. Så roligt att att få ses igen men så konstigt att man inte kan få krama varandra och även om det ser ut som att vi sitter uppepå varandra på bilderna här så var det inte riktigt så. Sen är det så att en del umgås mer med varandra än med andra och då har man bedömt att man kanske kan vara lite närmare varandra än med de man inte träffar så ofta. Svåra avvägningar hela tiden, eller hur?

Tjejbordet…

… i skål med våra killar vid bordet bredvid.

En magisk god torsk!

Ja sen rundade vi av mot kvällen och sa hej då för den här gången. Hoppas att vi ses snart igen!

Min midsommarklänning som ni kunde se i det HÄR och det HÄR inlägget kommer från One Season Australia. Jag köpte den på Friendhs i Visby. Min nomadsandaler hittar ni HÄR. De finns även som slip in och HÄR finns de.

Idag är det mulet men varmt och skönt och jag ska ta tag i något av alla sommarprojekt som står på agendan. Vi behöver göra en rockad vad gäller våra garderober och rensa ut gamla kläder som ligger och skräpar överallt. Det är dags för det nu.

Ha en fin söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Pia Holmlund
  juni 21, 2020

  Det var den smartaste bordsplacering jag sett, ska apa efter

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Ha ha… ja ibland är det härligt med ett bord för damerna och ett för herrarna. Ibland har man liksom lite olika inriktning på samtalsämnen :-). Kram //Tina

 • Sallys hus
  juni 21, 2020

  Hallå vännen 😘

  Vilken underbar midsommar ni haft..helt magiska bilder 😍😍
  Kraaam Katarina

  • tiname@live.se
   juni 22, 2020

   Åh tack raring <3. Ja, en midsommar utan en enda regndroppe... det hör inte till vanligheterna. Då blir man ju så sprallig och glad, eller hur? Kramar till dig!!! //Tina

Previous
MIDSOMMAR 2020 FORTS…