Allmänt

MIDSOMMAR… DAG TVÅ…

Nu är det dags att avhandla midsommardagen tänkte jag. Midsommarafton firade vi ju tillsammans med alla nära och kära i familjen men midsommardagen var vikt för firande med våra vänner. Vi möttes upp för en lunch på Toftagården vid 12 och sen blev vi kvar där i några timmar. Jag tror att vi var mellan 20-25 stycken som tryckte in oss under parasollen för jösses så varmt det var.

På Toftagården serverar de bland annat smørrebrød och för mig blev det en toast skagen och en svamptoast.

Framåt 15-snåret promenerade vi ner till Tofta Beach Club där det var säsongsöppning.

En klassisk After Beach och ett skönt poolhäng blev det där. Det var hur varmt som helst men något bad blev det ändå inte för mig. Dock lite bensprattel vid poolkanten.

Det blev många skratt under dagen!!!

Och det här var så fantastiskt kul. När min Vendela, som också var på TBC på midsommardagen, gick på dagis (som det hette förr i tiden) för drygt 20 år sedan, så klickade hon direkt med en av pedagogerna och de gillade verkligen varandra. Pedagogerna kallades väl förvisso dagisfrökningar då men Lisa blev Vendelas absoluta favorit och när Lisa slutade för att andra äventyr så höll vi kontakten och träffades under några år. Sen rann kontakten ut i sanden. Jag och Lisa har hörts av lite då och då de senaste åren och nu visade det sig att Lisa och hennes man var med under midsommardagsfirandet.

Självklart fick vi lösa så att Vendela och Lisa fick sammanstråla igen efter alla år. Hur fint!!!

Till slut var det dags att runda av på TBC och om jag ska vara helt ärlig så var det faktiskt så att vakterna sa till oss på skarpen att det var dags för oss att lämna för de skulle stänga för kvällen haha. Då gick vi hem en stund och laddade om batterierna innan vi gick hem till våra grannar här i Tofta som bjudit hem hela gänget på burgare.

Här fortsatte kvällen tillsammans med vännernas ungdomar och när de tog taxis in till Visby för att partaja vidare så var det dags för oss att gå hem. Man är inte 20 längre haha.

En härlig midsommardag tillsammans med fina vänner!

Igår blev det strandhäng men inget bad konstigt nog för jag tror ändå att det var rätt varmt i vattnet. Jag är verkligen en riktig badkruka!

Egentligen skulle Per ha rest till Glasgow och jobbat den här veckan men av olika anledningar så blev det inte så. Han stannar här hemma hos mig och ingen är gladare för det än jag. Så idag har vi jobbat i 30° värme här hemma och jag känner att hjärnan inte alls har varit med. Man ska inte klaga men det här är lite för varmt för mig.

Vi orkar inte laga mat här hemma ikväll så planen är att vi ska gå ner till Surflogiet som ligger precis ovanför strandkanten. Vi får se om det går att sitta där eller om det blir för varmt.

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *