MIDSOMMARAFTON…

Midsommarvädret blev ju riktigt bra till slut ändå! Svalt var det men solen kom ju och på vår altan kan man alltid vara, bara solen är framme. Årets midsommarafton blev preeecis så där som jag ville ha den. Först en sillunch med P på altanen, sen cyklade vi genom skogen bort till Gnisvärd och träffade min syster med familj mfl för det traditionella midsommarfirandet vid fiskeläget. Innan vi cyklade hem igen tittade vi förbi mina föräldrar vid familjens stuga vid havet. Där blåste det rätt friskt idag men det är ju så fantastiskt fint där och man kan alltid hitta någon plats där det är lä. Kvällens firande hade vi hemma hos oss och jag som alltid har haft en romantisk dröm om att få fira midsommar i vårt eget fritidshus tillsammans med våra vänner gick bara omkring och njöt, för så blev det i år. Lovely!
Dill från eget land :-).
Med några “värmare” på altanen, massor av ljus och ett solskydd som tak blev det så pass skönt så att vi kunde sitta ute hela kvällen. En riktigt härlig kväll med Sis och våra fina vänner!
Idag har det inte blivit mycket gjort hittills. Jag går ff omkring i mysdressen och får just ingenting ifrån mig. Vädret är grått och kallt och inbjuder inte till något altanhäng. Som tur är så finns det gott om böcker och magasin. Nu är småtjejerna på ingång och de är visst sugna på att gå ner på After Beach. Jag får nog kraftsamla ordentligt känner jag.
Ha en fortsatt fin midsommarhelg ni alla!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
THAILAX…