MIN FINA MAMMA PÅ BESÖK…

Idag kom min mamma och hälsade på hos oss i Stockholm över dagen. Jacob och Loa hämtade upp mig i morse och ute på Bromma körde vi lite Plane Spotting innan mamma landade in. Loa var så exalterad över all flygplan som startade och landade  och via Flightradar 24 kunde vi ha koll på när mamma var på ingång och när de taxade in så såg hon att vi stod på Plane Spottingplatsen och vinkade till henne. Vilken tur att hon satt på rätt sida i planet.
Hemma hos oss fick mamma frågan om hon ville kaffe, vatten, bubbel eller något annat att dricka. Bubbel så klart var svaret.
Loa hjälpte till att laga brunchen som bestod av smoothies, äggröra med bacon, pintxos, scones med marmelad, fruktsallad, våfflor med sylt och grädde och sist men inte minst; bubbel i glasen.
Sen var det dags för lill-prinsen att sova middag och då tog de med sig Gammelmormor på en promenad till Djurgården där vi sen mötte upp för en skön promenad och en mysig fikastund på Rosendals Trädgård. 
Nu har vi varit och vinkat hej då och det har verkligen varit så mysigt att få ha henne här och att få rå om henne lite. Det verkar som att mamsi också är nöjd.
Här blir det en lugn hemmakväll. Jag är ff lite trött efter ett par snurriga dagar med yrsel som lyckligtvis har lugnat ner sig. Ska passa på att vila mig i form i morgon. 
Ha en skön lördagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
KÖKSNOSTALGI OCH ALLTING SNURRAR NU…