KÖKSNOSTALGI OCH ALLTING SNURRAR NU…

Gick igenom gamla bilder i går kväll och då hittade jag de här. Så här såg vårt kök ut i vårt hus i Visby och som jag trivdes med det! Jag gillar fortfarande den där kaklade väggen och den platsbyggda hörnsoffan. Där har vi haft mycket familjemys under det sju år vi bodde där. Men var sak har sin tid och nu bor vi i en sekelskifteslägenhet och där skulle det aldrig funka med en helkaklad vägg. Men jag gillar vårt nya kök precis lika mycket som jag gillade vårt förra. 
Tolixstolarna har vi kvar för man vet ju aldrig vart de kan passa in någon gång i framtiden men plåthyllorna, som den lokala smeden i Tofta tillverkade till oss, de fick hänga kvar. Det var allt lite svårt att skiljas från dem ska jag erkänna.
Tror ni inte att jag vaknade i morse med karusellyrsel igen. Vaknade av att det snurrade så hemskt och fy vad det var obehagligt. Jag råkade ju ut för det för bara två månader sedan men det la sig rätt snabbt och istället fick jag ont i bröstryggen. Nu har jag inget ont i bröstryggen längre men då kom det här tillbaka. Vad är det som händer. Jag hade ju fått tid för att röntga min onda höft idag… ja ni hör… inte mycket med mig just nu och jag lyckades med nöd och näppe ta mig till Sophiahemmet men som det snurrade när jag låg där på britsen och när jag skulle resa mig upp. Har inte jag haft nog med skit nu?
Inte mycket feelgood i den här bloggen ikväll precis men allting är ju inte glass och ballong hela tiden så lite gnäll kan man väl kanske få komma undan med när man tycker synd om sig själv.
Får nog ringa en läkare om det inte ger med sig till i morgon.
Krya på mig!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NU TÄNDER VI LJUSEN IGEN…