Allmänt

MIN VECKA…

Ja det var den här arbetsveckan… den for iväg i ett rasande tempo men inte gör det mig något; ju förr februari tar slut desto bättre. Den här månaden är bara en enda lång transportsträcka mot vår för mig. Men nu kan till och med jag faktiskt märka att vi går mot ljusare tider även om vintern fortfarande behåller sitt grepp om oss. I början på veckan när jag tog flygbussen ut till Arlanda så hade vi knappt en snöflinga inne i Stockholm men när jag kom till jobbet så hade det kommit massor av snö därute under natten. Klarblå himmel, någon minusgrad, solen sken och flygplanen lyfte i en strid ström upp i luften. Magiskt ändå!

Den här veckan har jag också fått till lite fler sociala aktiviteter. Den har inte bara bestått av jobb. Det är så viktigt att styra upp privata grejer när man har mycket att stå i på jobbet, eller hur? Då är det som allra viktigast. På vägen hem en av dagarna så fick jag möta upp min fina kompis Maria en snabbis på Arlanda. Hon var, tillsammans med sin man, på väg till Gran Canaria. Det är så kul att möta upp vänner och familj en snabbis på flygplatsen när de är på väg någonstans.

Samma kväll mötte jag upp en annan av mina fina gotlandsvänner som var uppe i Stockholm på jobb. Vi möttes upp på AQUI där vi åt tapas, tog ett glas rött och avhandlade allt som hänt sen senast vi sågs.

Bra mat och bra service till bra priser!

Och igår fick vi äntligen umgås med lillpojken och det lilla flickebarnet igen. När vi hämtar upp dem på skolan/förskolan så brukar de få önska vad de vill göra och då vill de alltid att vi ska gå på ”kondis”, som man sa back in the days. Vi brukar sladda in till Systrarna Anderssons där man kan fika för en hyfsad peng. Många gånger kostar det annars en förmögenhet att gå ut och fika. Lika mycket som att äta lunch. Typ 50 kr för en kopp kaffe och ännu mer för en bakelse…men hallå!!!

Efteråt gick vi hem till oss, lagade mat, Vendela dök upp och sen gick vi hem till Jacob och Linda och förberedde barnen för sovdags. Päronen hade kvitterat ut en glas- och vinprovning som de fått i present av oss och när de kom hem så åt vi pizza ihop innan vi skildes åt.

Nu är allt jobbmässigt stängt för veckan och jag planar ut och njuter av helgen. Ikväll hänger vi bara här hemma och andas, och i morgon ska vi hoppa på ett tåg framåt lunch. En mysig helg väntar…

Vi hörs!

KRAM!

4 kommentarer

  • Lena

    Har flera kollegor, som precis som du, önskar att tiden går fortare just nu. För egen del gillar jag alla årstider och känner mest att jag önskar livet ur mig själv om jag hela tiden vill att tiden går fortare. Då springer liksom livet ifrån mig.

    • tiname@live.se

      Jag håller med dig men det är bara i januari och februari jag känner så. Alla andra månader vill jag ska krypa fram i snigelfart och då vill jag fånga allt! Det är kylan som jag inte gillar. Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *