Mode

MINA MIDSOMMARKLÄNNINGAR…

Inlägget innehåller en reklamlänkar till KappAhl, & Other Stories och Åhléns.

Hej Hej!

Ja nu börjar det dra ihop sig till midsommar och jag har fyllt på garderoben med två klänningar som jag ska ha på mig i helgen. Det blir ett blommigt tema i år och nu är det ”fingers crossed” för att regnet håller sig borta från Gotland i morgon.

Den här klänningen i dovt rosa och brunt hittar ni HÄR. Den kommer att bli en riktig favorit i sommar. Kolla in priset på den! Mina nomadsandaler har jag köpt HÄR men jag är osäker på om de finns kvar. Jag har ju också de HÄR som jag använder till precis allt!

Och den här blombomben då! Den kommer från Gina Tricot och den finns även i en kortare variant och som jumpsuit.

Ja så här kommer jag att se ut i helgen och nu laddar vi som tusan för en härlig midsommarhelg. Nu ikväll kommer också Johannes och hans Viktoria och då är vi alla samlade för ett härligt firande i morgon hemma hos mina barns pappa och hans sambo och några timmar med våra nära och kära nere vid lilla huset vid havet i Gnisvärd. På midsommardagen väntar också roligheter. Om bara regnet håller sig borta så kan det bli hur bra som helst!

Men vi har redan startat upp firandet med lite champagne här ikväll för idag har Per jobbat sin sista dag på Avanza. Nu väntar en lång ledighet för honom och sen nya äventyr from augusti. Välförtjänt!

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *