Inredning

EN KVAST HAR FLYTTAT IN…

Hello!

Nyss hemkommen efter att ha fått andra vaccinsprutan. Skönt att ha fått det gjort! Jag mötte en gammal kompis på sjukhuset idag som har drabbats oherhört svårt av Covid-19 vilket har gjort att jag känt mig rätt tagen. Återigen påmindes jag om att det finns all anledning att ha stor respekt för det här viruset. Lätt att glömma när det blir sommar och sol och många blir vaccinerade. Men många är fortfarande ovaccinerade…

I måndags var jag inne i Visby för ett ärende och då hamnade jag på Rusta. De har verkligen en del fina grejer till bra pris. Jag hittade till exempel den här fina kvasten som är gjord av kokosträdsblad. Kvaliteten vet jag inget om men den kan ju liksom bara få stå där och vara snygg tänker jag.

Skärbrädet i återvunnet trä finns på Stylemood som både har en fysisk butik i Västergarn här på Gotland men även en webshop.

De vackra franska linnehanddukarna har jag köpt på Berså som är en fin inredningsbutik som finns här i Tofta.

Det blir nog ingen utbyggnad av vår altan för att göra uteköket lite större till sommaren. Snickaren har för mycket att göra så vi får satsa på nästa sommar. Trist men inte mycket att göra åt. Men jag är ändå så glad över uteköket överlag och jag älskar att stå där och laga mat om kvällarna. Men ikväll blir det matlagning inomhus. Det blev helt plötsligt mulet och svalt och det känns ju så konstigt efter alla dagar med sol och värme.

Ha en fortsatt fin onsdagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *