Mina dagar

MITT HÅR BEHÖVER LITE KÄRLEK…

Inlägget innehåller en reklamlänk till LYKO.

Hej på er!

Vilken strålande söndag. Klarblå himmel och sol vilket är bästa starten ju. När jag var vid min frissa Anette på Salong Inside för ett tag sen så konstaterade vi att jag behöver skärpa till mig vad gäller att vårda mitt hår. Det har blivit mer torrt med åren och så lär det fortsätta så det är väl dags nu om det inte ska gå överstyr. Jag vet inte hur många olika flaskor med inpackning som jag köpt under åren som sen står och samlar damm för att jag aldrig tar mig tiden att låta det sitta i håret så länge som det behövs. Känner ni igen er?

Olaplex är bra för mitt hår och jag har gjort dessa behandlingar när jag varit hos frissan tidigare men nu har jag faktiskt köpt hem ett eget kit med schampo, conditioner och värmeskydd. Frågan är bara varför jag inte gjort det tidigare… Du hittar Olaplex HÄR.

Nu ska mitt hår få lite kärlek tänkte jag och sen ska jag gå till nagelsalongen för att fixa till naglarna. Kanske hinner jag med en liten shoppingsväng också. En dag i flärdens tecken. På vägen ner till stan ska jag lyssna på Emil Assergårds Leva Livet. Man kan ju inte bli annat än sprallig när man lyssnar på den.

Ha en fin söndag!

KRAM!

3 kommentarer

 • Mamma C

  Här sitter jag just nu med en inpackning i håret på kokosolja. Det går i perioder med att vara duktig med håret tycker jag. Låten är verkligen en sprallig gladlåt tycker jag.
  Ha en fortsatt fin söndag.
  Kram Carin

  • Theresa williams

   Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *