MORGONPROMENAD LÄNGS MED HAVET…

Idag passade jag på att gå upp i lite rimlig morgontid för att ta en power walk längs med havet innan frukost. En power walk med några stopp på vägen blev det för kameran fick hänga med. Det här är den bästa starten man kan få på morgonen tycker jag. Lite sol. lite hav, lite motion och en god frukost som väntar på en när man kommer hem.
Stigen ner till havet…
På vägen hem passerade jag det lilla krukmakeriet och Surflogiet. På det sistnämnda hoppas jag att vi ska få hänga ofta på i sommar.
Och frukost ute på altanen… Underbart!
Nu ska jag lapa lite sol innan jag ska bege mig in till Visby för lite ärenden.
Ha en underbar söndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
STORT TACK TILL ULRICA OCH NU KÖR VI ALMEDALEN…