Mina dagar

STORT TACK TILL ULRICA OCH NU KÖR VI ALMEDALEN…

Välkommen hit till den nya bloggadressen tiname.blogspot.com! Den gamla adressen blev av någon anledning dubbelregistrerad men nu ser den ut som den ska. Layouten på sidan har också fått sig ett rejält lyft och cred för det till Ulrica som jag umgicks med igår. Hon är en riktig pärla när det gäller såna här tekniska saker som jag inte har tålamod till att sätta mig in i. Stort TACK snälla fina Ulrica (som bloggar här Från tekopp till bergstopp) för all hjälp. Du är grym!
Nu har jag landat på ön, blivit upphämtad av mamsi, hämtat upp bilen, handlat och är på plats här på landet. Sååå underbart skönt att få plana ut här. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är så att jag får nypa mig i armen för att det är så härligt att vara här.
Har hämtat upp Almedalsbibeln och ska nu kika efter om det finns några intressanta seminarier på agendan i veckan. Ett eller annat kvällsmingel kommer det också att bli.

Men först ska jag njuta av att det är helg och att jag har massor av tid till allt möjligt härligt som jag kommer att känna för att göra.
Ha en fortsatt riktigt fin lördag!
KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *