Allmänt

MOT SÄLEN…

Ni som följer mig på Instagram (@tiname_insta) har ju kanske sett på stories vad jag har pysslat med de senaste dagarna. Det har varit fullt upp kan jag säga… På riktigt… jag har inte öppnat min dator sedan i onsdags. Det tror jag aldrig har hänt tidigare.

Men så fantastiskt roligt det har varit… Vi tar det från början.

Målet för den här trippen var att sammanstråla med ett skönt gäng i Lindvallen, i Sälen, hemma hos fina vänner. De har ett fantastiskt hus där vi har fått förmånen att få bo nu i några dagar och vi har upplevt så mycket roligt tillsammans. Vi har åkt skidor, gått på After Ski, skrattat, samtalat, ätit goda middagar och bara varit. Med det här gänget har vi aldrig tråkigt.

Jag och Per körde upp till Mora i onsdagskväll och vi hade bokat ett dalainspirerat, prisvärt rum på Hotel Fridhemsgatan där vi sov så gott över natten.

Men frukosten mina vänner… Äggröra på ekologiska ägg och grädde. Ingen pulveräggröra här inte. Hemmagjorda marmelader, smoothies och en massa annat gott. Hade de haft färskpressad juice så hade de fått 10/10.

När Per hade rasslat av ett tidigt digitalt jobbmöte så packade vi ihop och jag satte mig vid ratten och körde upp till Sälen.

Framme!

Alltså jag dör en liten smula när jag kommer hit. Älskade Lindvallen… där jag har varit så många gånger så att jag har tappat räkningen. Och den här säsongen ska jag lyckligtvis få komma hit två gånger.

I veckan kommer ni att få ett bildregn från vår långhelg som var så mysig och härlig på alla sätt och vis.

Men nu är det dags att stänga den här veckan och ladda upp för en ny.

Vi hörs i morgon!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *