Allmänt

MY HAPPY PLACE…

Den här platsen är mitt ”Happy place”. Jag älskar vårt liv i Stockholm men när jag kommer hit till familjens stuga i Gnisvärd på Gotland… ja då dör jag en liten smula för att det är så vackert här. Just nu när allt känns oroligt så känner jag extra mycket för det här stället som betyder så mycket för mig och min familj. När jag är här så försvinner alla tankar på pandemi och krig för en liten stund.

När vi landade in här på Gotland under eftermiddagen och handlat upp oss på allt vi behövde så kvistade vi förbi min mamma. Efter en liten pratstund så tittade vi till vårt lilla hus vid havet innan vi landade in här hemma i vårt andra ”Happy place; vårt eget lilla hus.

Underbart att vara här igen!

Nu väntar en lugn och skön helg. Vi ska hämta andan och ta dagen som den kommer vilket är ett välbehövligt avbrott efter den här veckan som har varit stökig på så många olika sätt.

Ha en fin fredagskväll!

KRAM!

2 kommentarer

  • Helene

    Så vackra bilder☀️så tacksam att solen skiner det gör att det känns lite lättare.
    Vi vilar oxå och bara tar det lugnt här hemma så skönt, blir lite gott att äta och dricka ikväll.
    Önskar er en fin lördag❤️
    Kram från Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *