JOBB PÅ ARLANDA, PIZZAKVÄLL OCH DET ÄR DAGS ATT PACKA IGEN …

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos.

I morse gick några i familjen upp mitt i natten eftersom Philippas tåg till Hamburg gick vid strax efter 05.00 i morse. Per följde med henne ner till Centralen men jag och Lilly kunde snusa vidare några timmar till.

När det väl var dags att gå upp så var det till en dag som nummer inte hör till vanligheterna eftersom jag skulle åka ut till jobbet på Arlanda för första gången sedan i oktober. Jag var tvungen att plocka ihop alla grejer redan igår kväll eftersom jag inte alls har någon rutin på att åka till jobbet längre. Tidigare gjorde man ju alla moment utan att reflektera över det men nu hade jag på känn att jag mest skulle vimsa runt efter alla grejer så det var nog vettigt av mig att förbereda allt precis som man gjorde när barnen var små innan de skulle till dagis och skolan.

Och det var såååå roligt att få vara på jobbet igen. Vi var inte jättemånga där dels för att vi har en successiv upptrappning vad gäller återgång till jobbet, dels på grund av att många kommer att fortsätta att jobba på distans men också på grund av att det är sportlov. Men så kul det var att få träffas IRL igen. Min chef och jag har inte setts på ett år så det var ett härligt återseende. Sen firade vi också av en kollega som ska sluta vilket är mindre roligt för oss men jag är samtidigt väldigt glad för hans skull. Mot kvällen kände jag mig klar och satte mig på flygbussen hem igen.

Per och Lilly har också varit på vift i dag och när vi kom hem så var vi alla lite trötta. Därför fick det helt enkelt bli en pizza med ett glas rött till. Johannes tittade också förbi och sa hej.

Våra underlägg hittar ni HÄR och just nu är det 20% rabatt på dem. Gillar man den runda varianten bättre så finns de HÄR med samma rabatt.

Har jag sagt att jag älskar mozzarella…

Nu ska vi alldeles strax packa ihop vad vi ska ha med ner till Gotland. Så trist att packa men vi har ju rutin så vi går på någon slags autopilot. Det går rätt snabbt när man väl sätter igång. Det ser ut att bli fint väder på havet i morgon och då är det mysigt att åka färjan över tycker jag. Vi jobbar och äter lite mat; sen ips vips är vi framme.

Vi hörs när vi kommit fram till ön!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Monica+Gardell+Löfkvist
  mars 4, 2022

  Välkommen till våren☀️

  • tiname@live.se
   mars 4, 2022

   Tack snälla Monica!!! Kram //Tina

 • mamma C
  mars 4, 2022

  Så kul att få träffa sina arbetskamrater igen efter så lång tid.
  Ha en bra fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 4, 2022

   Ja det var magiskt. Ha en fin helg Carin! Kram //Tina

Previous
HERE WE GO AGAIN…