Recept

NÄR DET SPONTANT BLEV EN GLAS- OCH VINPROVNING HÄR HEMMA…

Ingen har väl missat att vi var på en glas- och vinprovning för ett par veckor sedan och igår kväll när fina vänner kom hem till oss på middag så avrundade vi kvällen med just en sådan provning. Det var kanske inte det smartaste att runda av med den typen av aktivitet när kvällen var sen, vi borde ha börjat med den men roligt var det. Och visst kunde vi känna skillnader trots att vi både ätit och druckit innan vilket man helst inte ska göra just innan en provning.

Igår kväll kändes det som en fantastisk idé. Idag när alla glas skulle diskas… not so much…haha…

Härliga Mari och Håkan! Färgglada, lättsamma och så roliga att umgås med.

Eftersom vi båda jobbade under fredagen så fick vi köra på säkra kort som gick snabbt att fixa till. Bruschetta till välkomstbubblet; receptet finns HÄR, och en pasta med räkor i röd curry och kokosmjölk. Receptet hittar ni HÄR. Till det en klassisk grönsallad där vi adderade granatäppelkärnor. Någon dessert hann jag inte fixa så vi köpte hem en vansinnigt god chokladmousse ”Rocky Road” från Chokladfabriken. Den slank ner så snabbt så jag missade helt att ta en bild på den.

En riktigt rolig kväll med många samtal och skratt!

Ikväll har Per laddat om och är på väg till Lilla Essingen på ”Herrglöggsmingel” hos en kompis. Jag har sett fram emot en kväll med ”Så mycket bättre” men för andra gången den här säsongen så slänger de in en fotbollsmatch istället Alltså på riktigt… Vem förutom de som är fotbollsintresserade vill sitta och se en fotbollsmatch på en lördagskväll??? Helt galet…

Det blir en kväll med Harry & Meghan på Netflix istället. Ja så får det bli!

Ha en fin lördagskväll hörreni!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *