Mode

NÄR JAG ÖVERRASKADE PER MED EN TRIPP TILL GRISSLEHAMN OCH HOTELL HAVSBADEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Boozt, Åhléns och Lindex.

Här står jag med ett fånigt leende på läpparna. Och det leendet finns fortfarande kvar för vilket fantastiskt dygn vi har haft. Per börjar på ett nytt jobb på måndag och eftersom vi blev blåsta på att få åka iväg på en resa utomlands sista veckan innan han skulle börja på sitt nya jobb, då han var tvungen att jobba till och med i onsdags, så ville jag bjuda honom på en liten tripp någonstans som plåster på såren. Valet föll på Hotell Havsbaden i Grisslehamn där vi aldrig varit tidigare. Ni som följer mig på Instagram (@tiname_insta) har ju kanske redan sett på stories hur vi haft det.

Ser ni tornet i mitten på hotellet? Där bodde vi med egen terass och jacuzzi.

Vi checkade in hos de galet trevliga receptionisterna som jag hade haft en del kontakt i samband med bokningen. Så kul att få träffas också live. Här snackar vi service! Och rummet var lika fint som jag förställt mig med utsikt ut över viken, hamnen och Ålands hav.

Fri minibar ingick i priset. Bara en sån sak!

Färjan till Eckerö kommer och går några gånger per dygn och om man bor på hotellet så ingår en gratis överresa som tar 2 timmar enkel resa. Vi valde bort det den här gången men nästa gång vi kommer hit, för vi kommer garanterat att komma tillbaka, så ska vi nog ta färjan över till Åland vid 10 och då är man tillbaka vid 14.30 och kan lagom checka in på hotellet.

Jag hade bokat Afternoon Tea nere i matsalen.

Det var gott men om vi hade gjort om det så hade vi nog som sagt tagit båten över till Åland alternativt ätit en lunch på hotellet.

Tillbaka i rummet så öppnade vi en flaska bubbel som hotellet bjöd på.

Vi valde en rätt tidig middagssittning för att kunna nyttja jacuzzin i lugn och ro under kvällen. Min klänning finns HÄR. Brett skärp HÄR.

Är så stolt över honom. Min Per!!!

Både mat och service var toppen! Jag hade bokat ett boende med middagspaket vilket var förmånligt. Man fick välja mellan olika alternativ från en meny och jag valde kammusslor till förrätt och entrecôte till varmrätt.

Efterrätterna var också goda!

Mörkret föll och det var dags att ta på sig badkläderna. Visst är det hemskt att kliva i en baddräkt så här års? Man är ju genomskinlig…

Utsikten från terassen och jacuzzin.

Jag är ju inte alls något för spa-liv egentligen. Eller jag har åtminstone aldrig varit det men faktum är att jag börjar att gilla det. Lite försiktigt i alla fall; om jag är med Per och inte tillsammans med en massa människor som jag inte känner för då känner jag mig obekväm. Vill inte trängas med vem som helst i små pooler. Hotellet har en väldigt populär spa-avdelning men den besökte vi aldrig eftersom vi hade vårt eget.

Men vilken kväll vi fick ute i jacuzzin. Det stormade ute och det verkar som att det är då jag gillar det som allra mest; kontrasterna mellan kallt och varmt. Vi ville aldrig gå upp därifrån men till slut var man ju som ett russin. Gissa om vi sov gott sen hela natten…

Jag älskar att vakna upp med havsutsikt och att sen få äta en god hotellfrukost. Så lyxigt ju. Jag äter nästan alltid samma frukost; äggröra, kalkon, tomat och färsk frukt. Till det smoothie och en balja te. Tyvärr serverades ingen färsk apelsinjuice så jag fick nöja mig med äppeljuice.

När vi checkat ut så kunde vi inte riktigt slita oss ifrån hotellet så vi satt ett bra tag i den stooora loungen där det bjöds på kaffe, te, fikabröd och godis. Så mysigt!

Så härligt med en stor öppen brasa som välkomnar en när man kommer in på hotellet. Den doften…

Min klänning finns HÄR på rea just nu.

Vid lunchtid körde vi hemåt igen och med en sista blick upp mot tornet och ”vår” terass så konstaterade vi att det här var ett riktigt bra ställe som vi verkligen rekommenderar. Jag vill typ åka tillbaka i morgon…

Just nu känns det också lyxigt att vi var lediga igår så att vi har hela söndagen också framför oss. Vi ska ju på äventyr igen i nästa vecka så det är lite att fixa inför det. Men nu ska vi laga middag här så ha en mysig lördagskväll!

Vi hörs!

KRAM!

7 Comments

 • Lena - gott för själen

  Det verkar så himla fint där. Alla jag hört som varit där gillar det jättemycket. Jag gick precis in för att kolla läget lite, men det mesta verkar vara fullbokat fram till sommaren, om man vill vara där en helg förstås. Men jag ska kolla lite närmare. Tack för pepp!

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Ja, det är verkligen personligt och mysigt men om jag får rekommendera… om ni har möjlighet att vara där en vardag (vi var där fredag-lördag) så är det mycket lugnare och mysigare. Lördag-söndag kommer det många som vill gå på spa över dagen så då är det smockfullt. Men bra ställe, och vi kommer garanterat att åka tillbaka. Ha en fin påsk! Kram //Tina

 • Fia

  Hej Tina ☺️

  Hittade hit efter att jag letat på nätet efter bilder från Tornsviten, jag har bokat den två nätter i oktober som en överraskning till min sambo som fyller år.

  Får jag fråga, går man ut till jacuzzin från rummet eller går man ut en annan väg?

  Är badrummet fint? Dusch eller badkar?
  Har inte hittat så många bilder och blir därför nyfiken och vill fråga 😊

  Hoppas du läser detta, tack på förhand 🥰

  Vänliga hälsningar,
  Fia 😊

  • tiname@live.se

   Hej och välkommen hit till min blogg! Hoppas att du vill titta in igen 🙂 Det finns två tornsviter. Den som ligger högst upp, den som vi bodde i har en egen uppgång till den privata jacuzzin. Den har också fri minibar och vi fick en stor flaska Cava som välkomnade oss när vi kom. Tornrummet som ligger under har ingen jacuzzi. Då får man nyttja hotellets spa. Badrummet i tornsviten är fräscht och fint. Det fanns dusch men inget badkar vad jag kan minnas. Hoppas att ni kommer att få en lika magisk vistelse på Havsbaden som vi fick. Kram //Tina

   • Fia

    Hej Tina,

    Tack snälla för ditt svar 😊

    Så härligt det låter, då ska vi bo i samma tornsvit som ni gjorde. Så underbart att ha egen jacuzzi 🙂 Ser verkligen fram emot detta.

    Jag tittar mer än gärna in på din blogg igen, igår fick jag ett fint vintips 😊 Tack för det! 🥳

    Önskar dig en trevlig dag och helg sen!

    Själv ska jag ut och plocka svart trumpetsvamp 🙂

    Kram Fia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *