Allmänt

OCH SÅ VAR DET DET DÄR MED CERTIFIKATET IGEN…

Här sitter jag och ser bekymrad ut… Varje år lyckas jag att missa det där med att mitt certifikat ska verifieras när det är dags att förlänga det och det var inget undantag i år. Det är alltså anledningen till att ingen har kunnat komma in på bloggen idag. Men nu är ordningen återställd, bloggen är uppe som vanligt igen och jag kan andas ut.

Jag har varit på Arlanda och jobbat även idag och det var så roligt att det var så många kollegor på plats. En jobbdag kvar sen ska jag faktiskt vara ledig på fredag. Per har jobbat sin sista dag på sitt nuvarande jobb idag och då passar vi på att lyxa till det lite till helgen med ett litet äventyr.

I morgon väntar en mysig middag på Lidingö och nästa vecka accelererar vi upp ännu mer för då väntar också en massa roligheter.

Ha en fin kväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *