NÄR MAN BJUDER HEM SIG SJÄLV PÅ MIDDAG TILL SINA FÖRÄLDRAR…

Hej alla ni som tittar in här!

Först vill jag bara säga tusen tack för all respons jag fått på gårdagens blogginlägg! Jag bli alldeles varm i hjärtat av alla era kommentarer i olika kanaler. Jag kände att det var dags att bjuda på något annat än bara vad jag gör, tycker om och visa bilder på hur vi har det här hemma. Det kommer att komma mer av den varan framöver… Jag har mer att dela av mig av ha ha!

Men nu ska jag berätta om vår lilla dejt med mina föräldrar nu ikväll. Efter en intensiv jobbdag åkte vi in till Visby för att handla lite och i samband med det bjöd vi hem oss själva till mina föräldrar på middag. Min mamma älskar att arrangera middagar, ta ett glas vin eller två och snacka bort ett par timmar så jag hade inga skrupler kring att vi bjöd in oss själva. Hon blev själaglad! Man kan inte tro att hon fyller 80 år om några månader. En riktig krutgumma är hon, min morsa!

Vi skålade i lite bubbel, åt god mat och snackade bort ett par timmar med massor av kläder på, ute på altanen, i regnet under markisen. Det funkade det också. Jag är så oändligt glad över att jag fortfarande har dem kvar i mitt liv. Älskade mamma och pappa!

Fasen också vad fort den här veckan går. Jag älskar vårt Stockholm men när man har hemmakontor, här på landet, på Gotland, kan ha dörren öppen och höra fåglarna kvittra där ute under tiden man jobbar så måste jag säga att jag är mer produktiv om dagarna än någonsin. Jag får så sjukt mycket energi av att få vara här då och då och om det finns några fördelar med Covid-19 så är en av dem att vi har kunnat vara här på ön lite mer än vad vi brukar vara vanligtvis.

Men än har vi några dagar kvar här på Gotland och nu väntar lite jobbiga saker framöver. Vi ska på en begravning på fredag och det är ju alltid så sorgligt och jobbigt. Jag berättar mer i morgon.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  september 3, 2020

  Så härligt att få en spontanmiddag ihop med sina föräldrar.
  Ha en bra torsdag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 3, 2020

   Ja, det är så värdefullt <3 Kram //Tina

Previous
UNDER YTAN…SAKER NI INTE VET OM MIG…