Allmänt

UNDER YTAN…SAKER NI INTE VET OM MIG…

Hej Hej!

Jag tänkte vi skulle snacka lite om mig… och om saker ni kanske inte vet. Jag brukar ofta skriva om vad vi gör men sällan om hur jag är. Here we go!

Vet ni att:

 • min favoritfilm är Die Hard 2. Jag kan inte längre räkna hur många gånger jag har sett den men varje gång jag ser den så är det som att jag ser den för första gången. Yippee ki yay motherfu**er.
 • jag älskar potatis i alla former. Jag äter också gärna rå potatis under tiden jag lagar mat. Det har gått i arv i rakt nedåtstigande led till min dotter Vendela ha ha. Mina söner äter inte potatis idag eftersom de fick äta så mycket potatis under sin uppväxt. Stackars barn…
 • jag älskar lakritspipor. Ni vet de där med rosa strössel på själva pipan.
 • jag tycker att fötter är läskiga. En gång i tiden ville jag bli fortvårdsterapeut… hur tänkte jag då?
 • man får inte ta på mina knän eller på min haka. Sjukt obehagligt!
 • jag är lojal och tror gott om alla människor, ibland mer än vad som är rimligt. Jag är naiv och tror att alla vill oss väl. Det ska mycket till för att jag ska tappa förtroendet för någon så när det sker då har man passerat alla gränser.
 • jag kan vara sjukt långsint om man sårar mig eller mina nära och kära och jag tappar förtroendet för någon. Så don’t mess with us!!!
 • jag är lat. Jag tar ofta de enklaste vägarna vilket är bra när jag jobbar. Jag krånglar inte till det. Hemma kan den där latheten få en annan innebörd ha ha…
 • jag sover lika mycket och länge som en tonåring. Jag har ännu inte knäckt koden till varför man ska gå och lägga sig när man är pigg och gå upp när man är som tröttast. Konstigt i min värld. Därför ”slumrar” jag så fort tillfälle ges. Jag kan sova överallt.
 • jag gråter sällan direkt när något allvarligt händer. Då blir jag bara fokuserad men fulgråter på skolavslutningar, till Sofias änglar eller när någonting bara är fint.
 • jag är grym på att fickparkera. När vi bodde inne i Visby innerstad så hade jag inget val. Det var bara att träna på inför allmän publik och efter ett tag så satt det. Nu har jag inte fickparkerat på ett tag men jag tror att jag fortfarande har det.
 • jag är vidskeplig. Jag lägger aldrig nycklar på bordet, går inte under stegar och spottar alltid tre ggr över vänster axel om en svart katt korsar min väg. Men om sanningen ska fram så spottar jag även om det kommer vilken katt som helst och då kör jag dubbelt spott. Sex ggr. Man vill ju vara på den säkra sidan.
 • jag liftade alltid i tonåren. Ofta själv; när jag skulle till kompisar, när jag skulle till jobbet eller bara för att… tiderna förändras. Idag skulle ingen i yngre tonåren lifta omkring som vi gjorde då.
 • jag trillar omkull jämt. Jag har så dåliga ledband i mina vrister och kan snubbla på ingenting. Jag har slagit mig rejält flera gånger och senast pajade jag ett objektiv när kameran slog i backen. Vad kan man göra åt uttänjda ledband?
 • och det här tror ni kanske inte… att jag är dålig på att kallprata. Som lite yrkesskadad inom HR så vill jag gärna komma till pudelns kärna direkt och prata om saker på riktigt. Men jag har insett att det hör till allmänt hyfs att man pratar om lite av varje innan man tar nästa steg.

Ja, det här är vad jag hade att bjuda på idag :-).

Vi hörs!

KRAM!

13 Comments

  • tiname@live.se

   Vad roligt att du gillade det! Det var dags att förmedla lite mer än bara yta 🙂 Tack för återkoppling! Kram //Tina

 • Monika

  Gillar verkligen såna här inlägg, får en bild av den som bloggar och en förståelse för olika göranden etc. Det enda som förvånade mig var att du äter/gillar rå potatis. Det trodde jag ärligt inte någon människa gjorde. Jag kan knappt äta potatis som är underkokt (gillar så klart inte överkokt heller). Det är stärkelsen i rå/underkokt potatis jag tycker är så läskig. Har samma problem om någon reder sås med vetemjöl och inte låter den koka ordentligt, då smakar det också stärkelse.
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Tack vad roligt att du gillade det! Ja, det där med rå potatis, det är konstigt jag vet ha ha :-). Jag gillar rå potatis men absolut inte underkokt eller överkokt. De ska vara råa eller lagom kokt. Kram //Tina

 • Yvonne Loob

  Hej vad kul att läsa om dej och dina personliga egenheter. Du har bra koll på dej själv. Jag känner igen mej själv i en del saker du skriver om som att tro gott om de flesta. Tack för trevlig läsning!

  • tiname@live.se

   Tack för återkoppling Yvonne och tack för fina ord. Blir glad över att du tittar in här. Hoppas att vi springer på varandra vid tillfälle. Kramar //Tina-

  • tiname@live.se

   Kul att du tycket det! Det är rätt kul när man börjar tänka till kring hur man egentligen är :-)- Kram //Tina

 • Ulrica

  Vi har en hel del likadana egenheter men du skulle gärna få lära mig att skippa kallpratet ibland, för jag är nog tyvärr obotligt dryg på att linda in saker och berätta storyn tre gånger i samma mening utan att komma till skott.. borde verkligen lära mig att korta ner mina meningar ibland :).
  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *