NÄR MAN BLIR BLÅST PÅ OLIKA SÄTT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot och Åhléns.

Hello!

Vissa dagar blir man mer blåst än andra. Idag har det varnats för storm och färjorna har ställts in så jag tänkte att jag på min obligatoriska lunchpromenad skulle ta kameran med mig och fotografera det stormiga havet men tji fick jag. Jag hade inte kollat hur det skulle blåsa och det visade sig att det blåste från nordost idag och då är det ju lugna gatan på vår sida. Längre ut på havet så var det säkert oroligt men det blev inga stormiga bilder för mig.

Den andra blåsningen var att just nu skulle vi egentligen piffat till oss lite och gått bort till vänner på vardagsmiddag men vad händer då… jo Per vaknar upp snuvig i morse. Inte sjuk men ändå något som skaver. Vi vet inte om det är något allergiskt för jag har haft allergikänning i veckan men vi vågar inte chansa i dessa tider så vi har fått lämna återbud. Buuuu, vi hade sett fram emot det så mycket.

På vägen hem från stranden gick jag förbi Surflogiet som packat ihop för säsongen. Så ödsligt…

… Annat var det för ett par månader sedan.

Då satt vi här och hade det gött i solen…

… åt burgare och drack ett glas rosé.

Det känns lite tungt faktiskt, att vi lämnat den där härliga årstiden bakom oss och går in det stora mörkret nu. Det blir så påtagligt när man är här ute på landet för det är helt becksvart ute. Det börjar som sagt att bli kallare ute nu också och jag måste verkligen hitta en ny vinterjacka i år. En fluffig skön rackare som går långt ner över rumpan så att jag inte fryser.

Typ något i den här stilen ser jag framför mig. Den i beige finns HÄR. Den grå hittar ni HÄR. Och den i svart HÄR.

Ha en fortsatt fin onsdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Pernilla Persson
  oktober 14, 2020

  Bara älskar din blogg, så himla bra är den😍
  Men undrar varför man fortfarande kommer till startsidan ”Lofsdalen” när man besöker dig?

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2020

   Åhh om du bara visste vad glad jag blir osv din kommentar. Tusen tusen tack!!! Jo det är för att du har min gamla bloggadress inlagd i din webbläsare. Jag bytte plattform från Blogspot till WordPress i början på året med en ny adress. Jag la då in en hänvisning i fall om någon skulle missa den nya adressen. Här har du den nya adressen https://tiname.se Om du lägger in den i din webbläsare så kommer du direkt in och kan se de senaste inläggen direkt. Ha en fin avslutning på veckan. Kram //Tina

   • Pernilla Persson
    oktober 14, 2020

    Ha ha har missat det!
    Ska fixa det såklart, önskar dig en skön vecka, tack så mycket 😊

    • tiname@live.se
     oktober 15, 2020

     Det var det lilla. Inte alltid så lätt att veta när adressen ändras :-). Kram//Tina

 • Mamma C
  oktober 15, 2020

  Synd att sommaren är så himla kort i Sverige.
  Så synd att ni inte kom iväg på er träff. Tråkigt när man sett fram emot något.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 15, 2020

   Ja visst är det. Den går alldeles för fort… Ja så typiskt men idag är han pigg igen som tur är :-). Kram //Tina

Previous
POLOTRÖJOR HÖR HÖSTEN TILL…