POLOTRÖJOR HÖR HÖSTEN TILL…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos.

Hej på er!

Här har vi avslutat dagens jobb och har tänt en brasa i kaminen för andra gången idag. Det har varit lite halvruggigt både i morse och ikväll faktiskt så för att spara lite på övrig värme så passar vi på att värma upp huset genom att elda lite. Det behövs inte så mycket. Huset är rätt litet och vi har en täljstenskamin som gör att den alstrar värme långt efter att själva brasan slocknat. Det har varit väldigt kallt i natt och det märks att temperaturerna faller nu.

När hösten kommer så vill jag helst fylla på förrådet med polotröjor. De är så användbara i flera olika sammanhang; till kjol, till byxor med eller utan kavaj över och jag gillar att ha något varmt runt halsen. Jag är ju en riktig fryslort…

Det finns massor av snygga polotröjor att få tag på nu och om ni rör med muspekaren över bilderna så finns det länkar till respektive plagg.

Nu ska vi sätta igång med middagen här. Ikväll blir det en fiskgryta med kokosmjölk som bas. Och i morgon är vi bortbjudna på vardagsmiddag till vänner här i Tofta. Lyxigt att bara få gå en kort bit bort och få umgås några timmar.

Ha en fin kväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ulrica
  oktober 27, 2020

  Jag ÄLSKAR polotröjor :).. ska kolla in dina tips!!
  KRAM

  • tiname@live.se
   november 1, 2020

   Jag med!!! Kram //Tina

Previous
DET GÅR ATT FÅ TILL EN BRA RELATION OM MAN BARA VILL…