Mina dagar

NÄR MAN FÅR EN FIN VÄN PÅ BESÖK…

Hej på er i vintervädret!

Så kom den då till slut… vintern med kyla och snö. Inga mängder men ändå. Hoppas att det försvinner snabbt.

Igår, sen eftermiddag sladdade den här sköna donnan in här hemma hos oss. Ulrica, hon, hjältinnan som får ordning på allt tekniskt som jag inte förstår mig på. Jag hade skrivit en lista med lite av varje och hon bara betade av grejerna en efter en. Ips vips så är allt fixat. Det för lite med sig när man byter adress på bloggen men nu ska det mesta vara fixat. Jag upptäckte också att länken från Instagram in till bloggen inte funkade men det har jag fixat… alldeles själv dessutom.

Om ni upplever att ni kommer till inlägget från Lofsdalen när ni går in på min blogg så har ni förmodligen min gamla bloggadress fortfarande inlagd och inte den nya www.tiname.se men om man väntar några sekunder så styrs ni om till den nya adressen och då kommer ni till det senast inlagda inlägget. Men om ni inte vill vänta på det så är det bättre att spara den nya adressen istället.

Den nya plattformen är mer flexibel än den jag låg på tidigare och det finns fler funktioner. Ni har väl sett att det exempelvis finns ett litet hjärta längst ner i inlägget som är en gillaknapp om man nu skulle vilja ge återkoppling på det sättet. I övrigt så bör det vara lättare att kommentera nu och kommentarer är ju så himla härliga att få. Ett kvitto på att ni finns där ute någonstans och tar del av mina inlägg.

Blåsigt som tusan var det igår när jag mötte upp Ulrica för att gå till…

… Lillebrors Bageri. Bästa Bästa Bästa!

Det blev en matig kycklingsallad till middag och jag ska ge er receptet framöver för den är riktigt god om man får säga det själv? Timmarna rasslade på i en rasande fart som de alltid gör när vi ses och babblar om det ena och det andra och helt plötsligt så var det dags att runda av. Tack fina vän för all hjälp och alla snack!

Ha en fortsatt fin torsdag!

KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *