NÄR MAN FÅR GÅ PÅ BIO MED EN ÄLSKAD LILLPOJKE…

Hej på er!

Precis innan vi reste till Egypten fick vi låna vår lilla Loa en eftermiddag för att gå på bio. I julklapp hade han önskat sig ett biobesök med oss så vi slog till en lördag för ett par veckor sedan och han valde “Lilla spöket Laban” .

För en liten lillpojke så är det ett äventyr att bara få åka tunnelbana…

…och att få beställa in popcorn och läsk.

Och vad gör man efter bion? Jo man går så klart till godisaffären för att handla lördagsgodis. Det är så mysigt att få låna den här lillpojken då och då och tänk att han har blivit så stor att vi kan hitta på roligheter ihop.

Här sitter jag och bloggar under tiden som ULRICA sitter och jobbar med min blogg. Alltså, den här stjärnan… hon är så grym. Hon bara trollar fram lösning efter lösning på de bekymmer jag har. Om ni behöver hjälp med att flytta en blogg till WordPress så är det den här tjejen ni ska vända er till. Jag är sååå nöjd!

Nu är det dags att fixa lite mat här för nu har vi jobbat på en stund och magarna börjar kurra.

Ha en fin kväll!

KRAM!

Follow my blog with Bloglovin

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Mamma C
  februari 26, 2020

  Mys på högsta nivå när man får ha kul med barnbarnen
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 27, 2020

   Eller hur! Så värdefullt. Kram //Tina

 • Kattis
  februari 27, 2020

  Mysig utflykt 🙂 Ang byte av bloggen …… fortfarande så kommer man först in till ditt inlägg “Det snöar i Lofsdalen” innan det laddar om till senaste inlägget.

  • tiname@live.se
   februari 27, 2020

   Ja, supermysig! Tack för inspel och kommentar! Jag tror att det kan bero på att du kanske har min gamla bloggadress inlagd och när du kommer in på min gamla sida där Lofsdaleninlägget var det sista så kan det ta några sekunder innan det med automatik går över till den nya bloggadressen. Om du sparar ner den nya adressen https://www.tiname.se så kommer du rätt på en gång. Kram //Tina

 • Maria Wiker
  februari 27, 2020

  Ja men visst är det verkligen livets efterrätt det där med barnbarn!!! Så mysigt med bio-besök och spännande med tunnelbana (det kan det ju vara för en själv som nästan aldrig åker det haha… 😉 )
  Vilken helt underbar semester ni måste haft. Låter helt perfekt! Sånt man behöver unna sig ibland! Jag längtar faktiskt lite tillbaka till veckan vi hade på Teneriffa i höstas… så skönt ju. Men nu blir det en vecka i Vemdalen för oss. Och jag som inte är någon van åkare i backarna (åkte för allra första gången i mitt liv för två år sedan och det har väl åkt fyra halvdagar typ…) och inte har tränat benen undrar ju förstås hur det ska gå nu, när du skrev om det… fast å andra sidan hade jag inte tränat benen innan de andra gångerna heller… får hoppas på att min vardagsmotion stöttar mig 😉 =)
  Vad roligt att du kan kommentera hos mig igen.
  Kram och ha en fin helg när den kommer!
  /Maria

  • tiname@live.se
   februari 27, 2020

   Ja verkligen! Det är så mysigt <3. Ja, årets semester var jätteskön. Vi bara latade oss och hade det bra. Jag tror nog att din vardagsmotion hjälper till en hel del inför turerna utför backarna. Det kommer att gå bra... annars får man väl vila lite emellanåt tänker jag. Ha en fin helg du också Maria. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 28, 2020

  Ja, hon är verkligen fenomenal på det där. Tur man har henne!

  Mysigt med ett litet pojklån!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 29, 2020

   Eller hur! Jag vet inte hur det hade gått utan Ulrica. Och pojklån, det är mysigt det <3. Kram //TIna

Previous
PIZZATISDAG…