Allmänt

NÄR MAN FÅR EN REJÄL GOTLANDSDOS…

Oj vilken härlig helg! Flera av våra vänner och familj har varit här i krokarna så vi har fått en rejäl gotlandsdos nu ett par dagar. Igår kom min bestie och hennes man hem till oss och jag trollade fram en Boeuf. Höstens första. I det HÄR inlägget från förra hösten hittar ni mitt recept. Till efterrätt blev det gelato från bästa gelatostället här i Vasastan; SNÖ. Lite senare sladdade ytterligare ett par fina vänner hem till oss på ett glas. Så kul att få umgås igen. Det är nackdelen med att bo i Stockholm… att vi är lite för långt ifrån våra gotlandsvänner. Men som tur är så kommer de upp hit med jämna mellanrum.

När vi vaknade till i morse gick jag bort till Lillebrors Bageri och köpte frukostbröd. För det är ju Fars Dag, och så klart fick Per en finfrukost med äggröra, bacon, frukostbröd och allt annat som hör till när man ska bli firad.

Nästa aktivitet för dagen var ett besök på Sthlm Food & Wine på Stockholmsmässan i Älvsjö…

… och där hälsade vi på fina vännen som jobbade under mässan. Hon, som för övrigt, var hemma hos oss i går kväll. Här fick vi smaka på supergod Champagne!

Vi strosade runt och provsmakade vin.

Man kunde också provsmaka massor av olika sorters öl.

När vi vände hem igen från mässan så mötte jag upp min mamma och min syster som varit i Uppsala över helgen. Jag fixade en fisksoppa och sen umgicks vi några timmar innan det var dags för dem att åka ut till Bromma och flyga hem till Gotland igen.

Ja det var vår helg. En mysig helg där vi har fått umgås med våra nära och kära och fyllt på vad gäller Gotland.

I veckan reser Per ner till Gotland igen men jag stannar kvar här i Stockholm den här gången. Jag har rätt många jobbgrejer som jag vill vara med på fysiskt nu kommande veckor och det är tyvärr så dyrt att resa över till ön nu så att resa ner bara över en helg känns inte ok. Men vilken tur att jag fick en dos av Gotland nu i helgen.

Ha en fin uppstart på nya veckan. Vi hörs!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *