Familj

NÄR MAN FÅR FIRA DE SMÅ…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lekia, Litenleker och Stor & Liten.

Hej hallå!

Här kommer ett sent inlägg från mig för vi har varit och firat våra små ikväll. Majken fyller tre år idag… och herrejösses vart tog tiden vägen??? Vi passade också på att fira Loa som fyllde år i juli men det blev så många firanden när vi var på Gotland så vi bestämde att vi som är på plats här i Stockholm skulle fira honom när vi kom tillbaka hit.

Så ikväll var det dags!

Vi fixade fina paket…

…och sen öppnades de…

… under stor koncentration.

Vi blev bjudna på en supergod chili…

Majken som älskar Elsa i Frost fick bland annat en Elsaperuk. Och här hade hon så klart även fixat till ett klädbyte haha.

Elsaperuken verkar vara lite svår att få tag på men HÄR kan man bevaka när den kommer in i lager och kolla in andra Elsagrejer som små tjejer som är i tre-fyraårsåldern gillar.

Loa hade beställt en chokladtårta med grädde, maränger och hallon så det var klart att vi fixade till det.

Det lilla flickebarnet fick också ett dockhuvud som man kan sminka och fixa till frisyren på. Ögonen gick i kors tillslut och pyjamasen var på men hon kunde inte riktigt slita sig från att fixa en make up på sin nya docka. HÄR hittar ni Majkens sminkhuvud. Finns i både blond och brunett. HÄR finns ett annat liknande dockhuvud.

Loa fick bland annat en gotlandsfärja i lego och ett spel som han älskade som finns HÄR. Spelet är egentligen från sex år och han är ju bara fem men han fick lite hjälp och han tyckte att det var så roligt! Han fick också en tur med ”The Ocean Bus” en amfibiebuss som går både på land och på vatten och som vi ska åka när vi kommer hem från vår Mallorcaresa.

Mysig kväll med delar av vår storfamilj!

I morgon efter jobbet ska det packas inför resan för på onsdag åker vi ut till Arlanda och SAS-loungen rätt tidigt och jobbar därifrån. Det känns bra att vara på plats tidigt eftersom det kan ta tid med allt vid incheckningen. Vi har fixat våra vaccinpass och även den hälsodeklaration som Spanien kräver för att komma in i landet så nu ska allt vara på plats. Det känns helt overkligt ju. Så längesen som jag var på Arlanda både vad gäller jobb och för en resa. Längtar!!!

Dags att runda av!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *