NU ÄR JAG FIXAD, KLAR OCH REDO…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns.

Hej allesammans!

Idag har jag varit här igen; hos det härliga gänget på Salong Inside här i Vasastan. Jag gjorde lashlift med färg. Nu ska mina fransar få vila i två dygn men jag ser redan nu hur det kommer att bli när jag får sätta på lite extra mascara. Jag får inte ha vattenfast mascara så jag tänkte att jag skulle köpa upp mig på mascaran jag tipsade om häromdagen men den var tokslut i butik trots att det stod att den skulle finnas i lager men till slut så hittade jag den HÄR. Den får jag hämta upp när jag kommer från Mallorca.

Jag färgade också mina ögonbryn… det vill säga det som är kvar av dem. På glada 80-talet så skulle ögonbryn vara smala och tunna så de är totalt sönderplockade. Det finns ju saker man kan göra med dem för att få dem fylligare men jag nöjer mig med att färga dem och har köpt ett serum som ska sätta fart på tillväxten av brynen. Det blir bra så. Jag stannar där tänker jag.

Ja men då är jag lite renoverad inför morgondagens tripp; hår, naglar, fötter och ögon så nu är jag fixad, klar och redo. Alla delar behövde lite kärlek så det känns väldigt bra. Visst känns det lite extra fint när man fått unna sig lite lyx och flärd?

Nu ska jag packa så att jag har det klart.

Vi hörs på Mallorca!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  september 15, 2021

  Ha en fin semestertripp nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 16, 2021

   Tack snälla!!! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN FÅR FIRA DE SMÅ…