Familj

NÄR MAN FÅR FIRA EN 4-ÅRING OCH LITE ÄNDRADE HELGPLANER…

Hej hallå!

Det blev visst en liten bloggpaus… det har varit fullt upp med jobb och direkt efter jobbet igår hämtade vi upp de små kottarna på förskolan och var barnvakt under tiden som Jacob och Linda fick några timmar för sig själva på stan. Idag fick vi umgås igen för då firade vi vår älskade lilla Loa som har fyllt fyra år. Han hade önskat sig dinosaurier och pannkakstårta så när vi kom dit så fixade Loa till pannkakstårtan med lite hjälp. Han var så stolt och han åt så att han höll på att spricka.

Han är så glad och så tacksam den här fina lilla killen. När han skulle gå och sova hade han hela famnen full av dinosaurier. Han sover nog gott med dem i natt. I present fick han också ett besök på Tom Tits dinosaurieutställning som vi ska besöka framöver. Nöjd kille!

Förväntansfulla barn…

Och vi vuxna fick en Bolognese som hade stått och puttrat typ hela dagen… så gott!

Nu är vi hemma igen och jag ska fixa iordning lite inför att jag ska åka ut till Arlanda i morgon för första gången på länge. Känns annorlunda efter att ha jobbat hemma under så lång tid men i morgon ska vi ses och planera inför hösten och det ser jag fram emot.

Något som jag också sett fram emot men som går åt skogen är vår lilla helgtripp. Tanken var att vi mot helgen skulle åka ut till Sandhamn och fira lite men vädermässigt ser det mörkt ut så det blir nog så att vi åker ner till Gotland redan på fredag i stället. Typiskt, jag har sett fram emot det så mycket. Men Gotland är ju också helt ok eller hur?

Vi hörs i morgon!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *