Allmänt

MÅNADENS LEVERANS OCH DAGENS TUR TILL ARLANDA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Vinoteket.

Hej Hej!

Vi har precis tagit emot månadens leverans från Vinoteket. Vi fick ju en prenumeration på viner från barnen i julklapp och har nu testat hela våren vilket jag berättat om tidigare. Funkar finfint! Efter ett uppehåll under sommaren så har vi nu återupptagit prenumerationen och ikväll dök det upp en kartong levererad fram till dörren. Så himla smidigt. Nu har vi förvisso ett systembolag här nere på vår gata men det är ju så roligt att få prova lite nya sorter vilket vi är dåliga på annars. Det är lätt att man kör på säkra kort.

Så roliga etiketter på en del flaskor… man kan välja vinpaket i olika varianter prisklasser och vi har fått den HÄR. Det här kommer vi definitivt att fortsätta med.

Idag har jag varit och jobbat på Arlanda och det var härligt att se att det inte är helt ödelagt längre. Trafiken börjar sakta, sakta att återhämta sig och man kan höra ett och annat flygplan men det är fortfarande lååångt kvar tills vi ens är i närheten av vad det var. Det är också märkligt att komma till jobbet och det är så få som är där. I Crew Base där vi fixar vår medhavda lunch var det gott om plats. Där brukar vi annars trängas bland alla micros när man inte väljer att äta i Sky City… Annorlunda…

Vi har styrt upp hösten och pratat ihop oss om hur vi ska fördela allt mellan oss och det kommer att bli bra det här… även om vi går in i ännu en tuff period.

Nu är det dags för middag här så bäst att runda av! Ha en fin lill-lördag!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *