NÄR MAN FÅR FIRA EN LILLASYSTER…

Posted on

Inlägget innehåller en reklamlänkar till SmartBuyGlasses, Mister Spex och Bubbleroom.

Hej på er!

Nu har vi lämnat en lätt stormig dag bakom oss. Först en jobbdag som rullade på som vanligt med ett avbrott för lunchträning. Efter jobbet körde vi in till Visby och fixade några ärenden och det var blåsigt, soligt och regnigt om vartannat. När vi kom hem igen blev vi varse att det varit strömavbrott men vi packade in våra varor och gick sen bort till Toftagården där vi mötte upp vänner på ett glas. När vi kom hem igen försvann strömmen hit och dit och jösses vad det brallade ute. Det blåste typ storm. Internet försvann och det blev en sen middag så det var inte tal om något blogginlägg. Jag hann bara förbereda ett. Det får bli ett försenat nu i stället.

Här kommer i alla fall några bilder från lördagskvällen då vi firade min lillasyster Therese. Vi sammanstrålade hemma i våra föräldrars trädgård och det var ju ännu så varmt då vilket gjorde det hela så lyckat. En av presenterna var en liten båt som symboliserar att hon och jag ska på skärgårdskryss tillsammans framöver. Jag tror att hon blev glad över den presenten.

De supersnygga solbrillorna som Therese är så fin i hittar ni HÄR och HÄR. Snygga omlottklänningar finns HÄR, HÄR och HÄR.

Vi skålade och hurrade och det är inte lätt att få till en gruppbild så här i Covid-19-tider när alla håller avstånd…

Men det dracks bubbel och minglades…

Och sen högg vi in på maten som bestod av flera olika goda plankor som min mamma fixat.

Vi blev placerade vid olika stationer med avstånd och vilken mysig kväll det blev. God mat och gott vin och jag tror att min syster var nöjd med firandet när vi avrundade sen framåt natten. Är det förresten bara jag som tycker att min systers man påminner om Bond… James Bond… det vill säga Daniel Craig?

Nu ska vi jobba på med eftermiddagspasset sen ska det städas upp lite här hemma. I morgon efter jobbet kommer vänner till oss hem på en fördrink innan vi ska gå bort till Gnisvärd för att äta middag på Broman & Son. Man kan ju tro att det skulle vara lätt att slå emellan med både det ena och det andra när man jobbar hemma men här är det precis tvärtom. Vi har aldrig haft det så rörigt runt omkring oss som nu. Grejer överallt, tvättkorgen är full, disken står i diskhon… ja ni hör.

Ha en fin mittiveckandag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juli 1, 2020

  Vilken trevlig födelsedag ni var på och charktallrikar meden massa gott på med. Tror din syster var helnöjd, ser så ut på bilderna i alla fall.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 1, 2020

   Ja hon var nöjd även om det blev ett annat firande än vad det kanske var tänkt från början. Så blir det ibland när det dyker upp ett virus… Kram //Tina

Previous
DESSA LJUVLIGA GRILLKVÄLLAR…