Allmänt

NÄR MAN FÅR GÅ PÅ KONSERT MED VACKRA VÄNNER…

Oj vad dagarna springer på här. Den här veckan är verkligen fullspäckad med mysiga och roliga aktiviteter och det har knappt funnits en minut över till bloggen. Så blir det ibland…

Igår var vi på konsert med vackra vänner och oj vilken rolig kväll det var. En del av dem som var med känner vi ju sedan innan men några var nya bekantskaper. Mycket trevliga sådana!

Vi startade upp hemma hos vänner som bor så här vackert. Ett fantastiskt hus på en vacker plats i innerstan. Härifrån sändes för övrigt intervjuerna med partiledarna under Almedalsveckan som man kunde se på TV:n om förmiddagarna. Bra val av plats, eller hur?

Först ut var Petter på Kneippbyns stora scen med havet som bakgrund. En fantastisk plats…

… när det inte regnar för helt plötsligt öppnade sig himlen och det var bara att dra på oss våra regnponchos. Men vi var lika glada ändå som ni ser.

Som nummer två klev Miss Li upp och hon är ju verkligen en fantastisk liveartist. Regnet drog iväg och sist ut var Magnus Uggla. Konserten höll på från 19.00 till 23.30 ca så det var en låååång konsertkväll. Men tiden bara flög iväg precis som det brukar göra när man har så där roligt så att man inte vill att kvällen ska ta slut. När det var dags att runda av att beställde vi en taxi och for hemåt till Tofta igen. Härlig kväll!

Idag vet jag inte vad det är för väder… det är höst i luften och det är rent ut sagt skitkallt ute. Det är mer moln än sol. Vart tog sommaren vägen? Om en stund ska vi iväg och fixa lite ärenden så det gör inte så mycket att vädret inte är tip-top just idag. Någon har ju fyllt år och han ska firas om några dagar så det är lite att stå i. Men innan dess ska vi iväg på fler roligheter i helgen.

Ha en fin fredag! För visst är det väl fredag idag? Jag är alldeles dagvill nu…

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *