NÄR MAN FÅR HÄNGA I FÖRORTEN…

Innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.
 Hej hej!
I förrgår kväll var vi ju som sagt på vift. Vi hoppade på gröna linjen ut till Bandhagen där son nummer två håller till. Det är så perfekt att vi bor längs med samma linje och det tar bara en kort stund förbi Globen så är man på plats. Vi har ju hängt i Bandhagen i typ 10 år nu. Jacob som är äldst i syskonskaran flyttade in här när han kom hem från sin säsong i S:t Anton och fick ett förstahandskontrakt på en tvåa. När Johannes kom hem från Australien fyra år senare flyttade Jacob ihop med sin Linda (de bodde då för övrigt i samma trappuppgång som vi bor nu – hur konstigt är inte det?) och en lycklig Johannes fick överta brorsans hyreskontrakt.
Och här är han killen som bjöd på en himmelskt god Salsicciapasta igår. Älskade Johannes! Tänk att jag har fått barn som är så duktiga på att laga mat. 
Det var rätt tomt på perrongen när vi skulle åka hem lite lagom sent sådär efter att ha lyssnat på klassiska spår på vinyl och surrat ikapp men det känns alltid väldigt tryggt här. Bandhagen är verkligen en supermysig förort till Stockholm. För många år sedan innan mina grabbar flyttade hit så var det rätt stökigt här har jag förstått men det är inget som vi har märkt av. Bandhagen har blivit populärt eftersom det ligger så nära City och många unga barnfamiljer flyttar också ut vilket gör att det känns mysigt, tryggt och levande. Nu tog jag aldrig några bilder på hur det ser i Bandhagens centrum men de kan ha de snyggaste retroskyltarna ever. I klassisk tidstypisk skrivstil finns det neonskyltar ovanför alla verksamheter som exempelvis; Tobak, Pizzeria, Apotek, Blommor etc. Sååååå snyggt ju! 
Och där uppe till vänster där det lyser i fönstret bor han… älskade unge!
Just den här kjolen har hängt med ett par år men du hittar en liknande HÄR.  Samma med kappan men det finns en liknande HÄR.
Ikväll har jag varit och levererat barnbesticken som jag skrev om igår och fått umgås med äldsta sonen och hans två små kottar. Underbart att bara kunna få glida hem till dem på väg hem från jobbet och få en dos barnbarnsmys. Tänk så mycket kärlek man kan känna för de där små…
Ja, det var den här torsdagen det och snart helg igen. Vi hörs!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  oktober 18, 2019

  Mysigt att få hänga med ungarna, små som stora, emellanåt! Nu har ju jag inga småttingar, men jag kan ju bara tänka mig. Och snygg var du också, som vanligt!

  Ha en fin fredag!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 18, 2019

   Ja, det är det verkligen! Och att få hänga med de allra minsta är ju så galet härligt <3. Men åååhhh tack snälla du. KRAM//Tina

 • Mamma C
  oktober 18, 2019

  Så härligt att ni inte bor så långt ifrån varandra. Mys med både stora och små barn är riktig bra kvalitetstid.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 18, 2019

   Ja, det är superskönt att åtminstone har två av barnen som bor nära. Sååå värdefullt att få umgås med dem. Ja du vet ju :-). Kram //Tina

Previous
FINASTE BARNBESTICKEN…