VAD JAG SKA PYSSLA MED I HELGEN…

 Inlägget innehåller reklamlänkar till Adlibris, Granit och Cervera.
Halloj!
Äntligen fredag tjohoooo! Jag är ju solo ikväll vilket inte är så ofta och jag vet inte vad jag ska hitta på men en sak vet jag och det är att jag ska läsa ut min bok som jag har hållit på med ett tag nu. Vad jag läser kan ni kolla in HÄR, och jag är precis i slutet. Sååå spännande! 
Det ska bli så mysigt att få vara här hemma i Stockholm och fixa lite i helgen. Vi har mest farit omkring den senaste tiden vilket har varit härligt och roligt i sig men nu är jag så sugen på att vara här hemma och få höstfixa lite sådär i elfte timmen. 
Framförallt så är det balkongen som ska få lite kärlek och så här såg det ut där förra året.

Jag ska dricka te tur mina Åsa Lindström-muggar. Tekannan kommer från GRANIT.

Jag ska köpa pumpor…
… och jag ska laga en Boeuf bourguignon vår bästa stekgryta som har hängt med i så många år nu. Den finns HÄR.
Ja, det är väl ungefär så min helg kommer att se ut. Inte så mycket planerat eller uppstyrt och det finns en hel del luft så det finns utrymme kvar om det skulle dyka upp något spontant. Kanske en sväng till “Bondens Marknad” på Söder. Vi får se…
Nu ligger den spännande boken här och blinkar till mig så nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan det är dags att laga middag.
Ha en fin fredagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
Previous
NÄR MAN FÅR HÄNGA I FÖRORTEN…