Mina dagar

NÄR MAN FÅR STARTA IGÅNG EN NY DATOR…

Hej hej!

Det här är vad jag har pysslat med den här helgen; att starta upp min nya dator. Nu är väl inte det momentet det mest avancerade precis för till och med jag, som inte har något större tålamod, klarar att få igång en MacBook utan problem men jag har fixat och trixat med den så att jag nu har allt i den som jag vill ha. 

Fast lite hjälp har jag fått när tålamodet tagit slut och jag kört fast. Då är det tur att jag har en Per som som med en ängels tålamod trixar och fixar så att det blir som jag vill ha det. Visst är det en härlig känsla när man fått igång en ny dator och man har fått koll på allt? Min gamla är ju också en MacBook men de skiljer sig ändå åt litegrann och det tar ju alltid lite tid innan man vet hur det funkar. Det har hänt lite på 7-8 år märker jag. Längtar också efter att jag ska få flytta bloggen. Det ska bli så spännande att det kommer att hända lite nytt där också. 

Idag har det annars inte hänt så mycket mer än att vi varit på vaccinationscentralen och fixat det vi behövde inför resan. Vi fyllde på ordentligt med allt möjligt för några år sedan när vi åkte till Thailand med alla barnen så nu var det bara magvaccin som vi behövde fixa. Vi vågar inte chansa så nu ska vi ta två doser innan vi reser. Sen håller vi tummarna…

Nu ska jag ta tag i att kolla upp mina skidkläder och sommarkläder för nu väntar ju både snö och sol de närmaste veckorna. Skidkläderna har jag koll på men vart sommarkläderna finns är högst oklart. Suck… hoppas att de inte är på Gotland…

Ha en skön söndagskväll!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *