Mina dagar

LITE NYTT TILL VÅREN OCH TANKAR OM BIKINIÅNGEST…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.

Hej på er och hej lördag!

Här skiner solen idag och det gör mig så glad. Nu är ju snart januari slut och när man kommer in i februari så brukar man ju ibland få en glimt av vårtecken… som att solen står lite högre och ljuset på kvällarna stannar lite längre. Jag tycker att man redan nu märker en nyansskillnad mot kvällen. När jag flög hem från Åre/Östersund i veckan så fick jag se en fantastisk solnedgång och när vi landade 17.15 så hade solen inte helt slocknat ännu. Härligt!

Jag kikar just nu runt efter snygga kläder och när jag samlade ihop dem så upptäckte jag att alla var i färden beige ha ha… men många av dem finns även i andra färger. HÄR hittar ni den snygga sweatern på bilden ovan.

Jag har ju också en förkärlek för puffiga blusar med knyt i halsen. Så snyggt både till vardags på jobbet och till fest. Den här transparenta saken som jag skulle ha haft ett linne under finns HÄR.

HÄR hittar du en annan variant.

Den HÄR är så snygg i halsen, eller hur?

HÄR finns en supersnygg blus med stor krage. Jättefint till jeans tycker jag.

Jag skulle också vilja ha en oversized skjorta och den här med de bruna knapparna föll jag för. HÄR hittar ni den.

Nej nu är det minsann dags att ta tag i resten av den här dagen. Jag ska bege mig ut till Mall of Scandinavia för att kolla om det finns några badkläder till Egyptenresan. Visst är det oskönt att prova bikini mitt i vintern? Men det kanske kan få mig att lägga i en extra växel vad gäller att hitta bikiniformen. Jag tycker att det funkar rätt bra med min kosthållning. Jag tänker på vad jag stoppar i mig och hur mycket men jag utesluter inte något som jag tycker om. Men jag äter inte lika mycket av det och inte lika ofta. Godis har jag lätt för att hoppa över om det inte finns hemma och chips äter jag inte men en kardemummabulle från Lillebrors Bageri till fikat det har jag svårare att motstå så då väjer jag att prioritera att unna mig det vid något enstaka tillfälle som exempelvis på helgen. Men igår, på jobbet när det bjöds på massor av gott fikabröd så hoppade jag över det och det var inget större problem. Jag tog en frukt istället. När det gäller måltiderna så äter jag oftast grönsaker i olika former till kött eller fisk. Jag äter nästan aldrig pasta, och potatis som jag älskar tar jag lite mindre av de gångerna vi äter det. Jag äter en ordentlig frukost med ägg, knäckebröd med Keso eller avokado och ibland mild osötad yoghurt med bär. Det står jag mig länge på och jag ”nasslar” inget mellan måltiderna. Jag försöker anpassa istället för att utesluta. Det funkar för mig. 

Träningen då… den får jag kämpa lite mer med. Har ingen motivation till det så det är en kamp varje gång även om det är skönt efteråt. Ja, det blev ett litet sidospår apropå bikiniångest…

Ha en fortsatt fin lördag!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *