NÄR MAN FÅTT IHOP ÖVER 10 000 STEG SÅ FÅR MAN UNNA SIG…

Posted on

Hej på er alla!

Den här dagen började med snöblandat regn men sen helt plötsligt så sprack det upp och solen tittade fram. Då var det snabbt på med ytterkläderna för att gå en rejäl runda. Det var så varmt och skönt ute. Solen värmer ordentligt nu och vi hade återigen på tok för mycket kläder på oss. Vi var ordentligt varma när vi kom fram till vårt mål.

Åsas lilla bageri som jag visat tidigare här på bloggen.

Vi köpte med oss lite godsaker och delade på en gotländsk must.

Sen gick vi ner till stranden och vände hemåt igen.

Och precis just där försvann solen och helt plötsligt var vi rätt klädda. Det blev rätt svalt faktiskt och visst är det svårt att veta vad man ska ha på sig utomhus så här års?

Och här är belöningen; saffranssemlor till eftermiddagsfikat så de har vi nu moffat i oss.

Jag måste återigen säga tack för all respons om mitt Gotlandstipsinlägg, del 1 som handlade om Visby. Jag får fortfarande så fin återkoppling och jag är superglad för den. Det gör mig ännu mer taggad inför kommande inlägg om resten av Gotland. I nästa inlägg kommer vi att åka söderut längs med den västra sidan ner till Sudret och ni är så välkomna att hänga med på den trippen. Men innan jag kommer att publicera den delen så ska vi först åka till ett mysigt ställe nästa helg, där vi också ska övernatta. Det vill jag gärna dela med mig av. Så “stay tuned”…

Igår hade vi fullt upp. Intensivt jobb och en god lunch hemma hos mina föräldrar. Så mysigt att få träffa dem inomhus igen. Ett år… ett konstigt år… Vad händer ikväll då? Jo, mello så klart. Jag känner mig osäker på vem jag hejar på den här gången. Jag gillade ju Jessica Anderssons låt men hon är ju borta sen länge. Jag får se när det väl drar ihop sig.

Ha en fortsatt fin helg!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Kia
  mars 13, 2021

  De där semlorna känner vi igen …supergoda ju 👌👌💫. Kramar 🥰😍❤️

  • tiname@live.se
   mars 15, 2021

   Eller hur!!! Kram //Tina

 • Sallys hus
  mars 13, 2021

  Hej vännen…
  Nu har jag läst i kapp igen och den här gången tar jag mig tid att skriva till o med <3 Jag har varit en hemsk medmänniska och inte kommenterat hos mina bloggvänner på SÅ länge…urknäppt och jag ska skärpa mig tänkte jag <3
  Du vet ju redan att jag ääälskar dina Gotlandsbilder och din visbyguide har jag dregalt över…..någon ska äääta pasta i juli minsann…;)
  Vi har ju äntligen bokat resa så vi ska dra runt ön med husbilen i 9 dagar tänkte vi….jiiiises vad jag kommer suga i mig av alla dina tips <3
  Kraaaaaaaaam

  • tiname@live.se
   mars 15, 2021

   Hall fina du <3 Men inte ska du ha dåligt samvete för att du inte kommenterat. Du har ju haft lite annat att stå i om man säger så. Tänk inte på det. Åhh tack snälla för din återkoppling. Så glad jag blir! Det ska bli sååååå roligt att ni kommer hit. Ääääääääääntligen!!! Kram och varmt välkomna! //Tina

 • Mamma C
  mars 14, 2021

  Klart man behöver något gott till fikat när man varit ute och traskat så långt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 15, 2021

   Eller hur, visst är man värd det! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  mars 15, 2021

  Så mysigt med de där vårpromenaderna! Svårt med klädsel ibland.

  Ja, din guide var verkligen omfattande. Vilket arbete du lagt ner!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 15, 2021

   Visst är det en härlig känsla när man är ute, känner att ljuset kommer tillbaka och man hittar de första vårblommorna! Ja, det tog lite tid att knåpa ihop guiden men det är ett jätteroligt jobb verkligen. Sitter och filar på del 2 just nu. Ha en fin vecka! Kram //Tina

Previous
AW PÅ LANDET…