Mina dagar

NÄR MAN HAR TVÄTTSTUGAN FÅR MAN ÄTA PIZZA…

Heeeej!
Tack snälla för alla fina kommentarer efter gårdagens inlägg! Jag kände att det fanns ett behov av att vädra en åsikt. Det är inte så vanligt här på min blogg även om jag såklart har många åsikter om både det en och det andra precis som de flesta andra. Men man behöver ju inte vädra dem i tid och otid. I alla fall inte i min blogg.
Den här kvällen är inte speciellt glammig. Även om jag oftast skriver om positiva saker här i bloggen så har vi också ett vardagsliv som inte alltid är på topp. Det tror jag ni alla fattar. Vi får vår dos av tråkigheter vi också och det är klart att vissa delar är så privata att jag inte vill dela dem här.
I kväll har vi en vardagstråkig kväll… Det finns en tvättmaskin här i vår lägenhet men när vi ska tvätta större saker som lakan, handdukar etc så brukar vi nyttja vår tvättstuga. Det är så förbaskat trist och då tycker vi att man kan glassa upp det lite med pizza och ett glas rött eller två.
Allting känns ju lite lättare då. 

Här ”hemma på våran gata i stan” köper vi våra pizzor 800°. Kända för att leverera de bästa pizzorna i stada. Förbaskat goda!

Man kan äta sin pizza på plats såklart och ta ett pizzavin till men det blir ju aldrig av eftersom vi bor mitt emot.

Den här jobbveckan har varit helt galen så jag känner verkligen att det ska bli så skönt med helg och därefter en veckas semester igen. På söndag åker vi med hela stora familjen upp till Sälen för att åka skidor och i morgon kväll ska vi alla samlas hemma hos Jacob och Linda och planera detaljerna. Det är ju några år sen vi alla åkte skidor hela gänget tillsammans så wiiiieee vad det här ska bli najs! 
Hoppas att ni har en fin torsdag!
KRAM!

6 Comments

 • Mamma C

  Klart man måste liva upp en trist tvättkväll med lite pizza och vin.
  Så kul att ge sig iväg till fjälls hela stora familjen.
  Kram Carin

 • Bittan

  Såklart man får /ska , den var bra ….vin och pizza är lika med tvättstuga . Mannen min kör ju delvis den ,mangla lakan är lika med en eller han hinner säkert två öl Jag ska absolut införa din variant ,trots egen tvättstuga hihi.Läste ikapp förra inlägget med nu. Så bra skrivet ! På pricken igenkänning Bloggar man för andra eller känner prestationskrav att leverera vad man tror förväntas av en är det dag att lägga av eller åtminstone pausa nån dag. Vill man och har man möjlighet att tjäna en slant fine med det . Ha en riktigt skön skidvecka hoppas få se en glimt av den här på bloggen . Kram Bittan

  • tiname@live.se

   Tack för återkoppling!!!Ja, det måste ju få vara upp till var och en vad man vill ha bloggen till. Det viktigaste för mig är att behålla glädjen. Ha en jättefin helg! Kramar //Tina

  • tiname@live.se

   Det är rätt gott ibland :-). Det ska bli supermysig med skidsemester. Det var några år sedan vi åkte tillsammans hela gänget så det ska bli så kul. Ha en fin helg Lena. Kramar!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *