Allmänt

NÄR MAN INTE ORKAR LAGA MIDDAG…

Idag har jag haft digitalt mötesrace hela långa dagen och när vi hade packat ihop jobbet så körde vi in till Visby och fixade ett gäng ärenden. Vi startade upp med att kolla på en ny spis till köket. Naiva som vi är så trodde vi att det är väl bara att gå in och beställa en och så kommer det någon som kan hjälpa till att installera den om den inte har stickkontakt. Men det är ju inte riktigt så det funkar blev vi varse. Först ska man ta ställning till om man ska ha en induktionshäll eller en glaskeramikhäll och sen ha koll på om den har en-fas eller tre-fas (vad det nu är för något) och installationen får man fixa själv genom att ragga tag i en elektriker.

Vi hann bara med två butiker innan det var stängningsdags och då tappade vi också sugen litegrann. Nya tag senare i veckan. Vi det laget var klockan mycket och när man inte orkar laga middag så kan man gå till Mels Diner.

Det här stället har så sjukt goda och prisvärda burgare. Vi gick till Mels som ligger nere i hamnen i Visby (det finns också ett som ligger i ett industriområde som heter Skarphäll) och bara att få äta i den här miljön gör ju en lycklig. Ja ni ser ju…

Missa inte om ni gillar burgare och är i Visby.

Efter denna minst sagt bastanta middag så mötte vi upp min mamma och tog en promenad bort till kyrkogården där vi tände ljus för pappa. Det var så fint, stilla och stämningsfullt där. Väl hemma igen så har vi gratulerat Philippa som fyller 20 år idag via FaceTime. Den här dagen har hon firat hos sina kusiner i Hamburg men när vi är i Sälen om några veckor så ska vi fira henne med dunder och brak!

Ja det blev verkligen en riktig rivstart på den här veckan och även morgondagen är full av aktiviteter. Nu ska jag avrunda den här kvällen med en serie och sen är det hopp i säng!

Vi hörs!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *