Allmänt

DEN ÄR HÄR NU…MIN OURARING…

Kommer ni ihåg att jag berättade för er att jag fick något fint av Per i Alla Hjärtans Dagspresent? I dag fick jag den levererad hem till dörren och det är alltså en aktivitetsmätare i form av en ring från Oura en s.k Ouraring.

Vad gör då den här typen av ring? Jo den mäter bland annat kroppstemperatur, andningstakt, vilopuls, hur länge man sover, sömnstadier (djup, lätt och REM), hur ofta man vaknar mm. Den kan också signalera när man är på att bli sjuk vilket är intressant. På insidan sitter små sensorer och när man kopplar ringen till en app så kan man läsa av resultatet.

Det är främst en sömnmätare men den mäter ju också aktivitet men om man vill ha större fokus på aktivitet så ska man i stället välja en Apple Watch.

Nu ligger den på laddning och tanken är att jag ska testa den för första gången fr om i natt. Det ska bli så spännande!

I övrigt så har det varit full rulle här. Har suttit i massor av digitala möten både igår och idag och igår hann jag även med ett frissabesök och en härlig kväll med en hel hop med sköna tjejer. Min fina kompis Maria hade bjudit in till en tjejkväll för att fira Internationella kvinnodagen och jösses så roligt och härligt det var! En riktig energikick och skönt att få tänka på något annat än krig, pandemi, klimatkris och annat elände för en kort stund även om dessa ämnen så klart fanns med i samtalen under kvällen. Men vi åt gott, drack gott och skrattade också gott vilket var härligt!

Sen kom min privatchaufför och hämtade upp mig och sen hem och bums i säng!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll men i morgon kväll åker jag in till Visby igen på roligheter. Ingen hejd på roligheterna den här veckan…

Ha en fin kväll. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *