NÄR MAN MÖTER UPP EN FIN SYSTER PÅ STRANDEN…

Posted on

Hello!

Igår mötte jag upp min lillasyster på stranden…

Jag gick ner till stranden vid “Strandpanget”, som vi kallar stranden nedanför Strandpensionatet, och sen gick jag längs med stranden bort mot Gnisvärd.

Och långt där borta såg jag en vit liten prick…

… som visade sig vara min syster.

Målet för dagen var Broman o Son, där jag skulle bli bjuden på lunch.

Vi passerade Gnisvärds hamn och landade in på “Bromans” där vi fick ett bord lite avskilt mot väggen i solen med utsikt mot havet. Vi åt en god lunch och tjattrade ihop oss om allt som hänt sen sist.

När vi var klara så promenerade jag hemåt igen längs med Gnisvärds- och Toftastranden. Det är roligt att olika sträckor på stranden i all tid har haft olika namn; Gnisvärd, Släkvägen, Strandpanget, Livräddartornet (där vi brukar hålla till), Stor-Tofta (eller Snygg-Tofta som den också brukar kallas för det är där som alla snygga ungdomar håller till. Det var ett och annat år sedan man höll till där ha ha). Sist men inte minst så har vi “Surfingen”. Det är den delen av stranden som ligger längst bort vid Surflogiet som jag skrev om HÄR häromdagen.

Det här är det bästa bästa bästa! När jag får vara här, då mår jag…

Nu ska vi åka in till Visby för att fylla på våra förråd och fixa lite grejer till mina föräldrar, sen blir det en lugn kväll här hemma på landet.

Ha en skön lördag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Ulrica
  maj 17, 2020

  Alltså, jag älskar skogen här hemma.. men att bo vid havet, eller vid ett fjäll.. det liksom slår allt och jag är såååå avis på dig som har möjligheten att hänga där i princip när du vill :-). Så himla fint! Och så mysigt att få hänga med syrran också.. så lika ni är!
  KRAM

  • tiname@live.se
   maj 17, 2020

   Ja, det är något speciellt med havet ändå. Det ger mig ett sånt lugn och dröjer det för länge tills jag får möjlighet att komma hit så börjar det krypa i kroppen. Det är många som säger att jag och min syster är lika trots att en av oss är ljus och den andra mörk. Det har faktiskt hänt att någon har tagit fel på oss… Kram //Tina

 • Mamma C
  maj 17, 2020

  Vilken dag med systern och så havet på det med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 17, 2020

   Ja, det var en mysig dag <3 Kram //Tina

Previous
DAGENS TIPS…