Familj,  Resor

NÄR MAN SAMMANSTRÅLAR FÖR LUNCH PÅ SKI LODGE I SÄLEN…

Hej på er!

Ja här susar vi omkring på olika håll om dagarna. De små håller till i barnbackarna och vi andra är utspridda lite här och där. Ibland åker vi tillsammans och ibland åker vi på olika håll. Men till lunch brukar vi sammanstråla och då brukar vi ibland sladda in på Ski Lodge.

I år är Ski Lodges inriktning fisk och skaldjur och vi valde deras Skagen igår. Sååå god.

Förutom denna som var deras ”dagens” så finns det flera andra rätter att välja på.

Ski Lodge är annars ett mysigt ställe att bara hänga på när man behöver vila slitna och stumma ben…

… eller om man är liten kotte och behöver ta en liten paus.

Jag hörde igår att det finns önskemål om att stänga skidorterna inför påsk. Vi får se hur det blir med det och så klart supertrist för de som har sett fram emot en veckas skidåkning med familjen om allt stängs igen. Jag inser vilken tur vi har haft som kom iväg till- och hem från vår Egyptenresa innan allt tråkigt drog igång på allvar här hemma. Att vi också får den här familjeveckan ihop är verkligen ovärderligt. Jag är så tacksam för att vi kan få vara tillsammans här i vår lilla bubbla just nu och vi har ännu några dagar kvar innan det är dags för oss att åka tillbaka hem igen. Jag är också så tacksam för att alla mina nära och kära är hemma i Sverige och att ingen i familjen är fast ute i världen någonstans.

När vi kommer hem så får vi ta allt som det kommer. Man kan inte göra så mycket annat, eller hur?

Nu väntar ännu en solig skiddag! Ha en fin fredag.

KRAM!

4 Comments

 • mamma C

  Så trevligt att sammanstråla till lunchen. Men jisses vilka hutlösa priser det är i Sverige.
  Ha en fortsatt bra skidresa.
  Kram Carin

 • Lena - gott för själen

  Ååhh, skilodge’n är så härlig! Där kan man hänga länge. Jag tycker det gör så mycket för känslan det där att man hoppar ur pjäxor och stövlar i entrén och tassar runt i sockor. (Om det nu är så fortfarande). Det blir liksom mera hemmakänsla.

  Ja ni hade verkligen tur med det där viruset flåsandes i nacken när ni varit på äventyr.

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Precis så är det på Ski Lodge. Man kan bara mysa omkring… Ja jösses vi har verkligen haft Covid-19 flåsandes i nacken hela tiden men nu har den otäckingen hunnit ikapp oss och stoppat resan ner till Gotland. Morr!!! Men vi får glädjas åt det som varit… Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *