NÄR VI ÅKTE PISTMASKIN UPP PÅ FJÄLLET…

Posted on

Heeey!

Så här såg det ut i går kväll när vi gick bort till Gustavstorget för att ta pistmaskinen upp på fjället. Vi hade bokat en fondueafton på toppstugan så vi rundade av i backarna i lite lagom tid för att inte missa transporten.

Och sen kom de… pistmaskinerna som hämtade upp oss och passade på att pista backarna samtidigt som de transporterade oss gäster till och från restaurangen.

Ibland behöver man lite hjälp för att komma upp… gissa om den här lilla pojken tyckte att det var spännande att åka pistmaskin. Ett riktigt äventyr för en liten tre-åring…

Utsikten är vidunderlig!

Vi möttes av en mysig brasa när vi kom in…

… och fick ett bord med en fantastisk utsikt ner över hela Lindvallenområdet.

Vi hade bokat fondue och det var ett så bra val! Vi åt så att vi höll på att spricka. Vi fick gott om oxfilé med massor av tillbehör och såser. Så bra! Är ni här i Sälen så kan jag verkligen rekommendera det här. Bara att få åka pistmaskin upp och ner från fjället är ju en upplevelse i sig.

Den här lilla hon fick lite pannkakor med sylt och sen en padda där hon kunde få titta på sina favoritfilmer; Pippi och Babblarna…

… och Loa han åt också pannkakor och pysslade med lego. Han njuter så mycket av att få vara på resturang. Han älskar verkligen det. När mamma Linda nu på morgonen frågade vad som var bäst igår kväll; pistmaskinen eller restaurangen så svarade han “allting!” Gulle!!!

Tre dagar kvar och det ser ut som att vi kommer att få riktigt fint väder de kommande dagarna. Allting blir ju så mycket roligare när solen skiner.

Nu väntar ännu en dag i backen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • mamma C
  mars 19, 2020

  Vilken myskväll ni fick på toppen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 21, 2020

   Ja, det var en fantastiskt mysig kväll! Kram //Tina

 • ulrica
  mars 25, 2020

  Åh, det är så himla roligt att åka pistmaskin.. lite småläskigt att åka nerför bara :-). Tack för tipset om toppstugan!!
  KRAM

  • tiname@live.se
   mars 27, 2020

   Ja visst är det mysigt! Jag tyckte det var tvärtom, att det kändes mer när man åkte uppåt :-). Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  mars 27, 2020

  En sån mysig kväll! Jag har hängt en del i fjällen (mest i Lindvallen), men just den där turen har jag aldrig gjort faktiskt. Det har liksom inte blivit av. Vad roligt för en liten knatting att få vara med på ett sånt äventyr.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 27, 2020

   Han tyckte det var sååååå spännande och var så taggad innan. Så kul att se :-). Mysig kväll!!! Kram //Tina

Previous
MIN FAVORITPRIMER…