Allmänt

NÄR MAN TAR SIG ETT JÄRN I BACKEN…

När vi varit här i några dagar så brukar vi ha som tradition att ta ett litet järn i backen. Vi har alltid kört på Jäger men i år blev jag introducerad till Underberg. Goda båda två och man blir lite skönt varm i kroppen av de där dropparna. Härligt om man är lite frusen. Det ser ju så mycket ut men det är bara typ två cl. Precis lagom…

De där två… mina två yngsta! Jag är så lycklig över att de och resten av barnaskaran vill dela det här med oss. Det är inte alldeles självklart men jag uppskattar det så mycket!

Fasen vad fort den här veckan har gått. I morgon är det sista dagen och på söndag åker vi hemåt igen. Men än har vi en hel härlig dag kvar och då ska det njutas som bara den. Det har varit väldigt lugnt här uppe i veckan som gått men idag märktes det att ”helgfolket” har landat in. Lite längre liftköer i de populäraste backarna men helt ok trots allt. Den här veckan kommer jag att leva på länge för fasen vad jag älskar det här. Alla åker omkring där de vill i olika konstellationer och så sammanstrålar vi lite här och där för lunch, fika, ett glas eller ett järn i backen… eller hemma.

Vi hörs!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *